16. Međunarodni nogometni turnir limača 'Ivanić-2018'

16. Međunarodni nogometni turnir limača "Ivanić-2018"


Kada?

Počinje: Subota 09:00 (09 Lipanj)
Završava: Subota 19:00 (09 Lipanj)
Sport

Opis

Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanića u subotu 09.lipnja 2018.godine organizira tradicionalni 16.Međunarodni turnir limača „IVANIĆ – 2018“. Na turniru sudjeluju ekipe 2007 godište i mlađi ( U-11), a utakmice će se igrati na terenima Sportskog parka Zelnjek u Ivanić-Gradu. Tijekom godina, nogometni turnir limača prerastao je u atraktivno sportsko natjecanje koje popularizira nogomet i aktivno bavljenje sportom. Ovaj turnir, na kojem djeca odmjeravaju snage, razvijaju sportski duh i druže se, definitivno je na korist naših najmlađih nogometaša.

Na prošlogodišnjem turniru je nastupilo 15 nogometnih klubova iz Hrvatske, Srbije i BiH među kojima i ekipe FK Velež iz Mostara ( BiH ), NK Široki Brijeg ( BiH ), OFK Crvena Zvezda ( SRB ) te ekipe NK Junak iz Sinja, NK Dugo Selo, NK Garić iz Garešnice, NK Rugvica, NK Brcko, NK Čazma, NK Sloga Križ i NK Kloštar Ivanić. Pobjednik prošlogodišnjeg turnira bila je ekipa FK Velež, drugo mjesto osvojila je naša ekipa ŠNM NK Naftaš Ivanić, dok je treće mjesto zauzela ekipa OFK Crvena Zvezda.

Pozivamo sve klubove da se prijave na ovaj tradicionalni 16. Međunarodni turnir limača u Ivanić-Gradu, jer turnir daje priliku klubovima da šire svoj krug suradnje, a djeci da uživaju u igri te razvijaju sportski duh . Vidimo se u Ivaniću!