2. Međunarodni Susret Opel Kadetta C u Hrvatskoj

2. Međunarodni Susret Opel Kadetta C u Hrvatskoj


Kada?

Počinje: Subota 13:00 (26 Svibanj)
Završava: Subota 20:00 (26 Svibanj)
Ostalo

Opis

Obzirom kako nam je grupa živahna u zadnje vrijeme, vjerujem da će vijest o susretu razveseliti većinu.

Prošla godina je bila apsolutni uspjeh, te ove godine ponavljamo provjereni recept.
Pozivamo vas na 2. (nadajmo se Međunarodni) susret Opel Kadetta C, prvenstveno namijenjen ljubiteljima ovog modela u Hrvatskoj, a dobrodošli su i gosti iz susjednih zemalja.
Susret je zakazan zadnju subotu 26.05. u 13:00 sati, s okupljanjem na parkiralištu restorana Borje kod Korenice, u blizini Plitvičkih Jezera.

Plan, kao i prošle godine, okupljanje, gledanje pod haube, komentiranje mašina, retrovizora, felgi, potom sjedanje u restoran na cugu/klopu, druženje.
Ugrubo oko 15:00 sati bi se krenula vožnja u koloni u smjeru Plitvičkih jezera, nakon kraće vožnje, ako se ukaže prilika za nekim lijepim mjestom, kratko stajanje u svrhu fotografiranja auta.
Zatim vožnja do Gospića, na Trg Zrinskih i Frankopana (parkiranje kod poligona autoškole). Tu će zainteresirani prolaznici moći malo pogledati aute, mi se još malo podružiti, eventualno NoKiju prekontrolirati ležajeve il nešto drugo što bi moglo rondati, tresti ili lupati, te time bi zaključili drugo Kadett C druženje u Hrvatskoj.

Susret je zamišljen u svrhu širenja poznanstava, druženja, ostvarivanja kontakata te razmjene iskustava, i kao takav, neće biti nikakvog natjecanja, neće biti dodjele nagrada niti proglašavanja ikakvih pobjednika susreta, cilj nam je povezati se što bolje, a ne tražiti koji je kadett "najbolji", te shodno tome, neće biti niti ikakve kotizacije.
Vidimo se 26.05.2018. u 13:00h

Kadett C Croatia: https://www.facebook.com/groups/465970936833342/

-------------------------------------------------------------------------------------

Hello everybody, we would like to invite you to the second International Meet for Opel Kadett C enthusiasts in Croatia.

Event is set for saturday 28.05. at "Borje" restaurant near Korenica. Our goal is to gather as much Kadetts from all of Croatia, as well as from neighboring countries.

Meet starts on Saturday at 13:00h, with car assembly on a parking lot of a restaurant.

See you on 26.05.2018. at 13.00h.

Facebook group for Kadett C Croatia: https://www.facebook.com/groups/465970936833342/