2 napos kirándulás a Plitvicei tavakhoz(Zágráb városnézéssel)

2 napos kirándulás a Plitvicei tavakhoz(Zágráb városnézéssel)


Kada?

Počinje: Subota 05:00 (28 Travanj)
Završava: Nedjelja 22:00 (29 Travanj)
Hrana&piće

Opis

A Plitvicei-tavak ( Plitvička jezera) Horvátországban található tórendszer. Európa egyik legszebb természeti látványossága egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. A Plitvicei-tavak Nemzeti Park 1979-től az UNESCO világörökség része és a Winettou filmek egyik forgatási helyszíne volt.

Program:
1. nap: Indulás hajnalban Budapestről a Hősök teréről, majd érkezés Zágrábba a déli órákban, ahol megtekinthetik a város nevezetességeit, többek között a Szent Márk templomot az óvárosban.
Séta a közeli Bánok palotájához, ami ma elnöki rezidencia. Ha az idő engedi, felmászhatnak a közeli történelmi Lotrščak toronyba, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Zágrábra. Szakítások Múzeuma nyílt a városban, akinek van kedve ellátogathat a múzeumba. Belépő: 40 kuna/fő.
Ebédelési lehetőség a városban, majd továbbutazás Slunjba, ahol a település várának romjaival és a kis vízesésekre épült vízimalmokkal ismerkedhetnek meg.
Este érkezés Licko Petrovo Seloba a szállodába, majd vacsora. A szálloda 10 km-re található a Plitvicei-tavaktól.

2. nap: Reggeli után indulás a Plitvicei-tavakhoz. A Plitvicei-tavak Európa egyik legszebb látványossága, mely egy erdős hegyek által körülvett völgyben terül el. A Nemzeti Park tizenhat nagyobb és két kisebb, lépcsőzetesen elhelyezkedő tavát 92 vízesés köti össze. Előreláthatólag 15 órakor indulás vissza Magyarországra, érkezés a késő esti órákban.

Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: reggeli és menüválasztásos vacsora
Szállás: Hotel Plitvicka Jezera***

Részvételi díj január 31-ig: 27.900 Ft/fő, amely tartalmazza az 1 éjszakai szállást félpanzióval, az autóbusz és az idegenvezető költségét.
Az ár nem tartalmazza: belépődíjakat (Plitvicei-tavak belépő: 110 kuna), a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, a sztornó biztosítást, amelyek irodánkban megköthetőek.

Egyágyas felár: 5000.-Ft/fő
Storno biztosítás: 560.-Ft/Fő
Kedvezményes BBP biztosítás:1000.-Ft/fő

Jelentkezés:http://www.istria.hu/ajanlatok/megtekint/2-napos-kirandulas-zagrab-plitvicei-tavak/606
Jelentkezési határidő : 2018 február 28.

Tervezett menetrend:
oda:
Budapest, Hősök tere 0230
Székesfehérvár, M7 és 62-es út kereszteződése, Shell benzinkút, 0345
Dunaújváros, Tesco parkoló, 0430
Szekszárd, 6-os főút Sió Csárda, 0530
Pécs, Tesco parkoló, Makay István út, 0700
Kaposvár, Tesco parkoló, 0815
Nagykanizsa, Tesco parkoló, 0930

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni. Vagy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

Autóbuszaink műszaki állapota és felszereltsége megfelel a hatályos előírásoknak. Autóbuszainkon biztonsági öv, poroltó, ablaktörő kalapács, és a tetőn vészkijáratok találhatóak, melyek használatáról utasaink indulás előtt felvilágosítást kapnak.Još događanja u Plitvicei-tavak

Plitvice a Lovászbusszal
Hrana&piće

Plitvice a Lovászbusszal

Subota 06:00 (17 Ožujak)
Plitvicei-tavak, Plitvička Jezera