6. Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Rijeci

6. Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Rijeci


Kada?

Počinje: Četvrtak 10:00 (19 Listopad)
Završava: Četvrtak 18:00 (19 Listopad)

Gdje?

Rijeka
, Rijeka
Knjiga

Opis

Sajam stipendija i visokog obrazovanja u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja je jedinstven i nezaobilazan događaj od nacionalnog značaja na kojemu se predstavljaju stipendije, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu. Svake godine Sajam bilježi sjajne uspjehe s brojnim izlagačima iz Hrvatske i gotovo 20 zemalja Europe, Sjeverne Amerike, Bliskog Istoka i Azije, a koje svake godine posjeti oko 10.000 posjetitelja u Zagrebu i Rijeci.

Već 6 godina s Vama, ali ovaj put s još više korisnih informacija, predavanja, radionica, nagradnih igara i pregršt drugog korisnog i zanimljivog sadržaja.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma stipendija i visokog obrazovanja je Austrija!

Jeste li znali da se Austrija nalazi na 3. mjestu po broju naših studenata koji tamo studiraju? Možda i ti možeš biti među tih 3.400 studenata. Dođi na Sajam i saznaj kako!

Zanima te kakva je atmosfera na sajmu? Možeš saznati ako škicneš naš video s prošlogodišnjeg Sajma: https://vimeo.com/207123957

Detaljne informacije o Sajmu stipendija i visokog obrazovanja dostupne su na web stranici Stipendije.info: http://www.stipendije.info/hr/sajam i Facebook stranici Tražim stipendiju: www.facebook.com/trazim.stipendiju.

UlLAZ JE SLOBODAN!

Uskoro više informacija…STAY TUNED! :)Još događanja u Rijeka

Rijeka Open 2017
Sport

Rijeka Open 2017

Petak 14:00 (28 Srpanj)
Rijeka, Rijeka

Riconquista di Fiume
Noćni život

Riconquista di Fiume

Utorak 13:00 (12 Rujan)
Rijeka, Rijeka

17th Karate Croatia Open
Sport

17th Karate Croatia Open

Petak 14:00 (29 Rujan)
Rijeka, Rijeka