Adventski koncert: VA Brevis u Kaptolu

Adventski koncert: VA Brevis u Kaptolu


Kada?

Počinje: Nedjelja 19:00 (10 Prosinac)
Završava: Nedjelja 20:30 (10 Prosinac)

Gdje?

Kaptol
, Kaptol
Muzika

Opis

Adventski koncert Vokalnog ansabmla BREVIS iz Osijeka u Kaptolu

Nedjelja, 10. 12. 2017. u 19h
Župna crkva sv. Petra i Pavla apostola u Kaptolu

I ove godine u vremenu došašća ili adventa, u vremenu priprave za Božić dogodit će se nesvakidašnji zborski događaj u Kaptolu. Nastavljamo s adventskim koncertima u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla apostola, no ovaj put sa zaista nesvakidašnjim gostima iz Osijeka! Imat ćemo priliku čuti Brevisice!

Vokalni ansambl Brevis osnovan je 1996. godine i trenutačno je jedan od najuspješnijih hrvatskih djevojačkih zborova. Posebnost zbora je da su gotovo sve članice s pjevačkim obrazovanjem započele još kao djevojčice, unutar pjevačkih programa GRM Polifonija i predstavljaju izravan dokaz uspješnosti i kvalitete metoda rada koje se primjenjuju u Udruzi. Popularne Brevisice postale su prepoznatljive i cijenjene predstavnice kulturnog života grada Osijeka. Predvođene dirigenticom profesoricom Antoanetom Radočaj-Jerković i klavirski popraćene Davorom Dedićem pripremit će zasigurno nesvakidašnji koncert u Kaptolu!

Ovaj koncert, između ostaloga, jedno je od događanja manifestacije "Advent u Kaptolu" koju organizira Udruga mladih općine Kaptol (UMOK).

Dođite!

ULAZ SLOBODAN