Airsoft Susret OP: Wildlands

Airsoft Susret OP: Wildlands


Kada?

Počinje: Nedjelja 09:00 (18 Ožujak)
Završava: Nedjelja 18:00 (18 Ožujak)

Gdje?

Cage
, Cage
Zajednica

Opis

Airsoft udruga Nova Gradiška za sve prijatelje organizira airsoft susret zatvorenog tipa (na pozivnice) na staroj lokaciji u mjestu Cage kod Okučana. Ograničen broj sudionika na 150 ljudi.

OP: WILDLANDS
U današnje vrijeme u ruralnim prostorima tropske države Guatemale snažno jačaju bande trgovaca oružjem, koje strahovladom utlačuju cijela sela koja im služe kao paravan za njihove ilegalne aktivnosti. Najmoćnija banda postali su samozvani "WarLords" koju vodi odmetnuti bivši član US Army 'Combined Applications Group' poznat samo kao El Cucaracho.
S obzirom da su WarLords toliko narasli, upali su u oko CIAi te koja je angažirala nekoliko NATO vojnih jedinica te skupinu svojih "Dark Ops" plaćenika nebili u potpunosti uništili WarLordse.

Dakle scenarij je slijedeći: na jednoj strani imamo Warlordse koji su izuzetno dobro naoružani i utvrđeni te kontroliraju obližnje selo. S druge strane i jednoj FOB imamo udarnu miješanu jedinicu sačinjenu od manjih timova različitih vojnih snaga NATO članica te u drugoj FOB imamo CIA Dark Ops plaćenike (PMC) koji su tehnički nadmoćniji od WarLordsa (smiju koristit termalke te PES sustav za koordniranje svojih snaga na terenu (powered and provided by ASUNG)).
Detaljne zadatke postat ćemo kasnije.
Novost na ovom susretu će biti to da ćemo zapovjednicima PMC te vojske omogućiti praćenje svojih snaga na terenu pomoću softwarea PES firme Milsistemika. Uz zapovjednike otključanu PES aplikaciju za svoje mobilne uređaje dobiti će i vođe timova. PMC će imati 5 timova te Vojska će imati 5 timova.

PRAVILA:
HASS pravila osim specifičnih pravila susreta.

Posebna pravila susreta objavljivat ćemo periodično jer se nikome neće dati čitati ovoliki teks ;)

KOTIZACIJA:100 kn (uključuje brzi doručak, te ručak poslije susreta i piće uz isti.)
Uplate će ići na račun Airsoft Udruge Nova Gradiška
HPA zrak će biti osiguran na terenu.

Pozvani moraju prijaviti dolazak svojih članova poimence jer ćemo vam pripremiti izjave o odricanju odgovornosti.
Prijave i uplate primamo zaključno sa 1.3.2018. ako nakon toga bude mjesta otvaramo ista drugim igračima.

Očekuje vas vrhunska igra sa hrpom akcije i bezobrazno dobrim propsima u igri :)

Vidimo se :)