Bliskost i sloboda, vikend radionica

Bliskost i sloboda, vikend radionica


Kada?

Počinje: Petak 10:00 (22 Lipanj)
Završava: Nedjelja 17:00 (24 Lipanj)
Zdravlje

Opis

Vrlo sam uzbuđena što imam priliku pozvati Vas na ovo jedinstveno, divlje, duhovno i magično plesno-terapijskog putovanje.

Iznutra, znojit ćemo svoju čežnju za onim što jesmo, što smo nekada bili i u bespućima civilizacije izgubili. Ples je tu da nas gurne prema rubu, izvan zone komfora, umjesto poznatog filma koji se ponavlja u beskonačno. Ples je tu i da nas oljušti, oslobodi, raspetlja čvorove i pokaže nam našu bit. Jedino tako možemo biti bliski sa sobom. Ples je tu kako bismo mogli postati iskrenija, kreativna, fleksibilna, živa bića. I tako biti blidkiji s drugima.

Izvana, ovo putovanje se održava u divljini Velebita na Linden Tree Retreat & RNCU. To je pitomo mjesto usred divljine s čudnovatim kućicama, starim kolibama, indijanskim tipijima, šatorima na stablu i konjima.

INFORMACIJA I PRIJAVE:

MJESTO:
Linden Tree Retreat & Ranch, Velika Plana, Velika Plana 3 www.lindenretreat.hr

TERMIN:
Vikend 22. do 24. lipnja 2018. godine (ponedjeljak 25. lipnja 2018. godine je neradni dan!).

OKVIRNI RASPORED:
Petak (19:00 do 22:00)
Subota (10:00 do 22:00 s pauzom za ručak od cca 2 sata i organiziranim jahanjem)
Nedjelja (10:00 do 17:00 s pauzom za ručak)

CIJENA:
500 kn (plaćanje na radionici).

PRIJAVA:
http://www.movementherapy5r.com.hr/prijavnica-grupe/. Prijave se primaju do popunjenja grupe. Grupa ima ograničeni broj članova.

Za sve dodatne informacije vezano uz radionicu kontaktirajte nas na 091/251 3748 ili info@movementherapy5r.com.hr.

Web:
movementherapy5r.com.hr
psihoterapija-rijeka.com

SMJEŠTAJ
Ova radionica je rezidencijalna, što znači da vam je ponuđena mogućnost smještaja u prekrasnom okruženju Linden Tree Retreat & Rancha. Možete birati između:

1. Tree tents. Svaki šator može smjestiti dvije osobe. Šatori su opremljeni krevetima s posteljinom i ručnicima. Šatori su postavljeni na platformama na visini jednog do četiri metra. Sa zemlje se penje na platforme kombinacijom stepenica i mostova. Kupaonice su zajedničke: na svaka 2 šatora ide po jedna kupaonica s tušem i lavaboom i WC.
Cijena noćenja s doručkom je 300 kn/dan po osobi.

2. Dvokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom. Sobe su opremljene bračnim krevetom. Osigurani su posteljina i ručnici, kučni ogrtači i papuče. Cijena noćenja s doručkom je 380 kn/dan po osobi.

REZERVACIJA SMJEŠTAJA:
Za potvrdu rezervacije potrebna je uplata depozita. Depozit iznosi 50% iznosa smještaja. Rok za uplatu depozita je sedam dana nakon rezervacije.

TERENSKO JAHANJE:
Dvosatno jahanje je najkraći program jahanja na Lindenu s kojim možete započeti svoju kaubojsku avanturu. Ovaj živopisni program jahanja vodit će vas kroz dolinu sa predivnim vidicima, potocima, klancima i prostranstvom zelenih livada. Jahanje je prilagođeno (potpunim) početnicima. Nije obavezno. Cijena je 350 kn i plaća se na recepciji Ranča. Za jahanje je potrebno ispuniti upitnik i poslati ga na e-mail booking@lindenretreat.com.

RUČAK I/ILI VEČERA:
Hrana na Lindenu poznata je kao “hrana za dušu” i hrana koja je “kuhana s ljubavlju”. Linden jelovnik je uzbudljiva fuzija ličkih i mediteranskih jela s internacionalnim štihom. Svi specijaliteti su svježe pripremljeni uz korištenje najboljih sastojaka. Dnevni meni, koji nudi opcije za vegetarijance i za vegane, prati sezonsku ponudu dostupnu u okruženju Ranča i lokalnoj zajednici. Cijena obroka u više slijedova je 130 kn. Rok za naručivanje obroka je do 16. lipnja 2018. na info@movementherapy5r.com.hr. Plaćanje je na recepciji Ranča.

KAKO DO RANČA?
www.lindenretreat.hr/kontakt/
Javite se ako nudite ili trebate prijevoz. Ostavite dovoljno vremena za organizaciju kako bi imali vremena i mogućnosti povezati Vas.

Za sve dodatne informacije u vezi smještaja i obroka nazovite 053/685 616 (Linden rezervacije, opcija 1) ili pišite na booking@lindenretreat.com.

Web:
www.lindenretreat.com