Božićni sajam - Trilj 2017.

Božićni sajam - Trilj 2017.


Kada?

Počinje: Nedjelja 10:00 (17 Prosinac)
Završava: Nedjelja 15:00 (17 Prosinac)

Gdje?

Trilj
, Trilj
Ostalo

Opis

Turistička zajednica grada Trilja organizira „Božićni sajam.“ koji će se održati 17.12.2017. (nedjelja) od 10:00 do 15:00 sati na parkingu hotela Sv.Mihovil – Trilj, u sklopu kojeg će se organizirati 1.Natjecanje u pripremi fritula

POZIV ZA IZLAGAČE:
Pozivamo sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe, a koje imaju u svom asortimanu prigodne božićne predmete (ukrasi, svijeće, adventski aranžmani, čestitke i sl) da se prijave za izlaganje i/ili prodaju svojih proizvoda, radova i usluga. Sudjelovanje je besplatno, a izlagači su obavezni ponijeti svoje štandove. Broj izlagačkih mjesta je ograničen.
POZIV ZA NATJECANJE U PRIPREMI FRITULA:
Pozivamo vas da se prijavite za natjecanje u pripremi fritula koje će se održati u sklopu Božićnog sajma. Organizator će osigurati radne jedinice sa kuhalima i plinom, te osnovne namirnice (brašno, ulje, jaja , šećer , vrhnje, sol, mlijeko), a magični dodatak koji vašu fritulu čini posebnijom od drugih ostavljamo Vama na izbor. Prijave ekipa (tri člana po ekipi max.) za natjecanje su otvorene do 10. prosinca 2017. Broj ekipa za natjecanje je ograničen. Pobjednika očekuje vrijedna nagrada.

Sve prijave primaju se u Turističkom uredu (Kralja Tomislava 1a), na broj telefona 021/832-510 ili na e-mail info@visittrilj.com , zaključno sa 14. prosinca 2017. godine.