Calivitin prvi poslovni seminar i predstavljanje u Dubrovniku

Calivitin prvi poslovni seminar i predstavljanje u Dubrovniku


Kada?

Počinje: Petak 18:00 (13 Listopad)
Završava: Petak 21:00 (13 Listopad)
Noćni život

Opis

Calivita International organizira prvi poslovni seminar u Dubrovniku, i to u petak, 13. listopada 2017. u Hotelu Argosy s početkom u 18 sati.

Na seminaru će u prvom redu biti predstavljena tvrtka i prirodni dodaci prehrani te multinacionalne kompanije s više od 25 godina iskustva, a o istima će između ostalih govoriti i cijenjena dr.sc. Albina Dumić, spec.ob.med., dubrovčanima poznatija kao doktorica koja radi Darkfield analize, odnosno analize iz žive kapi krvi, koja i sama već gotovo dva desetljeća uspješno spriječava razvoj raznih bolesti, liječi i potpomaže različite procese liječenja primjenom, odnosno preporukom provjerenih Calivitinih proizvoda. O svojim iskustvima govorit će i neki naši sugrađani koji su Calivitine proizvode upoznali kroz osobnu primjenu, a kao zadovoljni korisnici, putem preporuka, ostvarili su već i dodatne prihode.

Svima onima koji teže materijalnoj neovisnosti ili pak samo dodatnom prihodu, seminar će pružiti najvažnije informacije o tvrtki, ostvarenju bonusa te mogućnostima zarade, odnosno uspješnog poslovanja. Polaznicima seminara tajne uspjeha iz prve ruke otkrit će Eva Parokai, direktorica razvoja Mreže i organizacije događaja u Hrvatskoj te zamjenica direktora za organizaciju događaja za zemlje JI Europe, zatim Rok Chwatal, direktor CaliVita Int. Slovenija i direktor razvoja Mreže i organizacije događaja za zemlje JI Europe, te izvršni manageri Mirela Ostojić Erjavac i Damir Erjavac, koji će polaznike naučiti kako učinkovito samostalno i uspješno planirati, raditi i zaraditi.

Sve polaznike na seminaru će dočekati prigodni pokloni, a svi koji potvrde svoje sudjelovanje putem ove najave (odabrati opciju "dolazim") te odluče na kraju seminara napraviti svoju prvu narudžbu ili započeti svoj poslovni put kao član našeg tima (fb Calivita.Dubrovnik), očekuje dodatni poklon :)

Otkrijte blagodati prirodnih proizvoda bez umjetnih dodataka, prepoznajte i poslovnu mogućnost koja Vam se pruža i neka ovaj petak trinaesti bude start za jedno novo, još bolje poglavlje u Vašem životu! ;)