Cibalia Airsoft Expo 2018

Cibalia Airsoft Expo 2018


Kada?

Počinje: Subota 08:00 (14 Srpanj)
Završava: Subota 20:00 (14 Srpanj)
Sport

Opis

Najmanje jednom mjesečno u raznim dijelovima Republike Hrvatske i državama u regiji održavaju se razne prezentacije airsofta, predavanja i tribine, te jednodnevni ili višednevni airsoft susreti na kojima se okupljaju airsoft igrači iz cijele Hrvatske i svih susjednih država. Cilj takvih okupljanja je promicanje airsofta kao hobija, zdravog života povezanih s raznim oblicima timske igre, zabave i rekreacije na otvorenom. Organizacijom takvih sličnih događaja, naša želja i cilj između ostalog je i promocija Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vinkovaca!

Airsoft udruga Krpelji Vinkovci je osnovana 22.05.2017. godine i broji 14 redovnih članova različitih profili osoba od studenata, vrhunskih sportaša koji se bave i drugim sportovima, bivših i sadašnjih djelatnika HV-a i MUP-a, ratnih vojnih veterana, prosvjetnih radnika, djelatnika zdravstva, zaštitara i drugih. Udruga broji i veliki broj žena, kao i veliki broj mlađih osoba od 18 godina (djece), ali i starijih osoba životne dobi od 60 godina.

Ono što Vam želimo predstaviti ovim putem je Cibalia Airsoft Expo 2018 koji će se održati u Vinkovcima od 14.-15.7.2018. godine, ambiciozan projekt na kojemu zajedno rade svi članovi Airsoft udruge Krpelji Vinkovci. Vjerujemo kako će ovaj događaj zauzeti mjesto u kalendaru događanja u Republici Hrvatskoj tako i u regiji, te jedog dana dobiti međunarodni karatker.
Prvenstvena svrha i cilj ovog događaja je predstaviti:

• airsoft kao hobi i njegovu budućnost u RH
• jedinstveno okupljanje airsoftera iz Republike Hrvatske i regije na jednom mjestu i razmjena njihovih iskustava, te pozicioniranje Grada Vinkovaca kao centra takvog okupljanja
• dijalog radi suradnje sa državnom, regionalnom i lokalnom samoupravom, te ostalim potencijalnim suradnicima i iskorištavanje airsofta za boljitak cijele zajednice

Nadamo se da ćete sudjelovanjem u oviru Vaših mogućnosti podržati ovaj događaj i podršku našem radu, a više detalja Vam donosimo u prilogu ove pozivnice.

S poštovanjem,
Članovi Airsoft udruge Krpelji Vinkovci!

Cibalia Airosft Expo 2018

Cibalia Airsoft Expo 2018 je ambiciozan projekt na kojemu zajedno rade svi članovi Airsoft udruge Krpelji Vinkovci. Vjerujemo kako će ovaj događaj zauzeti mjesto u kalendaru događanja u Republici Hrvatskoj tako i u regiji, te jedog dana dobiti međunarodni karatker. Već smo neko vrijeme u fazi planiranja, tako da vas možemo upoznati sa nekim početnim detaljima.

Cibalia Airsoft Expo 2018 ne bi bio samo sajam za izlagače airsoft opreme, već bi ujedinio razne airsoft aktivnosti pod jedan veliki događaj. Cibalia Airsoft Expo 2018 zapravo povezuje različite događaje koji se odvijaju istodobno, dajući airsofterima iz raznih dijelova Republike Hrvatske i regije izbor u kojoj će aktivnosti zajedno sa svojim airsoft timom ili samostalno sudjelovati.
Cibalia Airsoft Expo 2018 će se odvijati u Vinkovcima i to airsoft sajam i airsoft tribina, dok će se airsoft taktičko streljaštvo i jednodnevni milsim susret održati u Cerni. Program donosimo u nastavku:

DATUMI I VREMENA

Subota 14. srpnja 2018.

– airsoft sajam
– airsoft tribina
– airsoft taktičko streljaštvo
– grill party

Nedjelja 15. srpnja 2018.

– jednodnevni milsim susret

Nadamo se kako će nam airsoft timovi, klubovi, udruge i pojedinci iz Republike Hrvatske i regije, izlagači airsoft opreme i svi ostali partneri dati podršku svojim sudjelovanjem. Ako želite sudjelovati u Cibalia Airsoft Expo-u 2018, a prije donošenja odluke o sudjelovanju pratite organizatore na Facebook stranici Cibalia Airsoft Expo 2018. Nakon što svi detalji budu usklađeni aktivirati ćemo i web stranicu sa svim informacijama.

KONTAKT

Opća pitanja: info@aukrpeklji.hr
Partneri i tvrtke: partners@aukrpelji.hr
Telefon: +385976038204 – Danijel Parlov
+385989525550 – Zoran Kruščić

Nadamo se da ćemo se vidjeti ovog ljeta u Vinkovcima!Još događanja u Vinkovci

Beeram domaće, festival craft piva
Zdravlje

Beeram domaće, festival craft piva

Petak 12:00 (01 Lipanj)
Vinkovci, Vinkovci