Još događanja u BIZkoshnica Coworking

Božićni event My Fairytale
Hrana&piće

Božićni event My Fairytale

Četvrtak 18:00 (14 Prosinac)
BIZkoshnica Coworking, Zagreb

Događanja u blizini BIZkoshnica Coworking

Izložba fotografija: Ručni rad
Umjetnost

Izložba fotografija: Ručni rad

Ponedjeljak 19:00 (11 Prosinac)
Razzmatazz, Zagreb

Mara Bratoš - Ljubav i život žene
Umjetnost

Mara Bratoš - Ljubav i život žene

Ponedjeljak 12:00 (11 Prosinac)
Greta, Zagreb

UNICEF - Muzej realnosti
Komedija

UNICEF - Muzej realnosti

Ponedjeljak 12:00 (11 Prosinac)
Muzej Iluzija, Zagreb

Mak Dizdar: prvih stotinu godina u Zagrebu
Umjetnost

Mak Dizdar: prvih stotinu godina u Zagrebu

Ponedjeljak 19:00 (11 Prosinac)
Leksikografski zavod Miroslav Krleža, Zagreb

Advent za vinoljupce / Advent for Winelovers
Noćni život

Advent za vinoljupce / Advent for Winelovers

Petak 19:00 (15 Prosinac)
MUO - Muzej za umjetnost i obrt / Museum of Arts and Crafts, Zagreb

Brucoški vikend 2017.
Sport

Brucoški vikend 2017.

Subota 18:00 (13 Siječanj)
BIUS - Udruga studenata biologije, Zagreb

Šampanjci & kamenice, MasterClass
Hrana&piće

Šampanjci & kamenice, MasterClass

Četvrtak 18:30 (28 Prosinac)
Pupitres - boutique vinske kulture, Zagreb

Šampanjci i kamenice - MasterClass
Hrana&piće

Šampanjci i kamenice - MasterClass

Subota 18:30 (23 Prosinac)
Pupitres - boutique vinske kulture, Zagreb


EDEA - Prezentacija projekta

EDEA - Prezentacija projekta


Kada?

Počinje: Petak 18:00 (08 Prosinac)
Završava: Petak 20:00 (08 Prosinac)
Konferencija

Opis

Ako ste poduzetnik početnik u dobi od 18 – 30 godina i želite razvijati svoje poduzetničke vještine i poduzetničke ideje s pozitivnim društvenim utjecajem, prijavite se na EDEA projekt - besplatan međunarodni program edukacija i umrežavanja.
O PROJEKTU
Projekt EDEA (Elements for Developing Entrepreneurial Attitude) istražuje elemente potrebne za razvoj poduzetničkog stava kod mladih. Projekt je financiran iz europskog programa Erasmus+, a provodi se u Francuskoj, Italiji i Hrvatskoj i predstavlja jedinstven način suradnje između europskih coworking prostora i društvenih zadruga.
Cilj projekta je dati odgovor i konkretan pristup rješavanju problema zapošljavanja mladih usmjeravanjem mladih prema samozapošljavanju i poduzetništvu, s posebnim naglaskom na društveno poduzetništvo.
U Hrvatskoj projekt provodi Institut za kreativno obrazovanje, a započinjemo prezentacijom projekta koja će se održati u petak 8.12.2017. u 18 sati u BIZkoshnica coworking prostoru.

KOME JE PREZENTACIJA NAMIJENJENA?
Na prezentaciju EDEA projekta pozvani su svi, koji žele produbiti znanja i ostvariti nove poslovne prilike. Svi oni koji žele podržati novi način rada baziran na suradnji, održivosti, društvenom utjecaju i osnaživanju svojih vještina i znanja te povećanju svjesnosti potrebne za samostalno pokretanje biznisa, razvoj poslovne ideje i kretanja u smjeru poduzetničke budućnosti.
Na prezentaciji ćete saznati pojedinosti o projektu EDEA, bit će objašnjene sve aktivnosti projekta kao i benefiti za sudionike. Dok će svoja iskustva s nama podijeliti sudionici prethodno provedenih Erasmus+ poduzetničkih projekata za mlade.

TKO MOŽE SUDJELOVATI U EDEA PROJEKTU?
U samom projektu EDEA mogu sudjelovati mladi u dobi od 18 do 30 godina:
- Poduzetnici početnici
- Postojeći poduzetnici
Odabrani EDEA sudionici besplatno će sudjelovati na nizu edukacija i međunarodnih razmjena s ciljem osnaživanja vještina i znanja važnih i odlučujućih alata za razvoj ideja koje imaju pozitivan društveni utjecaj. Te će težište u odabiru sudionika biti stavljeno na poduzetničke ideje s pozitivnim utjecajem za samog poduzetnika, zajednicu i društvo u cjelini (društvene inovacije, održivi razvoj, ekologija, korištenje novih tehnologija za poboljšanje kvalitete života i usluga općenito, promocija principa jednakosti, prilika i nediskriminacije, umjetnost i kultura)

Sudionici EDEA projekta naučit će razvijati meke vještine poput sposobnosti kritičkog mišljenja, intuicije, timskog rada, rada u međunarodnom okruženju, samoinicijative, konstruktivne kritike kao i prepoznati potrebe i probleme zajednice i uvidjeti društvenu dimenziju poslovanja. Osim toga upoznat će se s dinamičnim i kreativnim poslovnim modelima, različitim dizajnerskim vještinama i tehnikama, alatima digitalne komunikacije i alternativnim instrumentima za financiranje i prikupljanje sredstava kao i pravnim i organizacijskim modelima s kojima mogu započeti svoju poduzetničku aktivnost.

Za prezentaciju projekta EDEA potrebno je poslati prijavu na email: bizkoshnica@bizkoshnica.biz radi ograničenog broja mjesta.

Dok se prijaviti za sudjelovanje na EDEA projektu možete ispunjavanjem sljedećeg obrasca http://bit.ly/2j4TmsM Prijave su otvorene do 17.12.2017. a odabrani sudionici bit će obaviješteni u roku od 7 dana.