Edukacija: NLP Praktičarski

Edukacija: NLP Praktičarski


Kada?

Počinje: Petak 18:00 (28 Rujan)
Završava: Nedjelja 13:00 (30 Rujan)

Gdje?

Melita Manojlovic, Life & Business coach
Zagrebačka avenija 104d, Zagreb
Konferencija

Opis

Imate li problema s poslovnom ili privatnom komunikacijom, samopouzdanjem, strahovima, motivacijom, napretkom u životu, ciljevima, donošenjem odluka, rješavanjem problema i osobnim rastom?

Prijavite se na edukaciju NLP PRAKTIČARSKI i naučite moćne NLP tehnike i vještine koje će vam pomoći da osnažite i riješite svoje prepreke u osobnom ili poslovnom rastu i razvoju.

NE PREPUŠTAJTE STVARI SLUČAJU - UPRAVLJAJTE SVOJIM ŽIVOTOM!

Početak edukacije: 28. - 30. 9. 2018. u Zagrebu.
Trajanje NLP Praktičarski edukacije je 130 sati rada.
Treninzi u Zagrebu se održavaju vikendom, petkom od 18-20h, subotom od 9-17h i nedjeljom od 9-13h.

http://melitamcoaching.com/radionice-edukacije/edukacija-nlp-prakticarski/

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Čovjek 21.stoljeća ima potrebu za rastom i razvojem. On se svakodnevno nalazi pred novim izazovima koje postavlja društvo, znanost i tehnologija. Involviranost u trendove i želja za kontinuiranim napretkom čine ga integriranim u okolinu i potrebe, ali i uspješnim.

Osobno rasti znači integrirati i nove spoznaje – biti educiran, kao i stjecati sposobnosti za kontinuirani rast – trening koji će omogućiti napredak u svakom segmentu života i poslovanja.
NLP nudi čitavu paletu spoznaja i trenerskih modela za rast koje će i tijekom edukacije, ali i kasnije kroz cijeli radni vijek i život, omogućiti samostalni uvid i mogućnost za bolje i naprednije djelovanje prema ciljevima.
Za čovjeka 21. stoljeća , u kategoriji potrebe za rastom, on ima karakteristiku elementarnog znanja. Kao što osnovno obrazovanje služi za opstanak u životu, tako NLP služi za kontinuirani napredak u skladu s potrebama i trendovima.
NLP omogućuje bolju komunikaciju sa sobom i s okolinom, a najbolji je alat za upravljanje karijerom, kao i za vođenje vlastitog businessa.
Omogućuje napredak i bolju komunikaciju unutar obitelji, poslovnog okruženja, partnerskog odnosa te roditeljstva, za postizanje privatnih i poslovnih ciljeva (strategije, modeli za osviještavanje, postavljanje i razvoj ciljeva), za donošenje odluka, za konstruktivan izlazak iz problema te donošenje rješenja, za motivaciju i samomotivaciju, za upravljanje emocijama, stjecanje novih i podizanje postojećih resursnih stanja, za pronalazak mjesta pod suncem.
NLP PRACTITONER edukacija izvodi se po programu International NLP & Coaching Institutes Berlin (www.in-ici.net). Po završetku edukacije, izdaje se certifikat koji je priznat u cijelom svijetu.
Program je usklađen s visokim svjetskim standardima i priznat je unutar svih svjetskih organizacija i coaching instituta širom svijeta – na svim kontinentima.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

NLP practitioner je svojevrsni trening poslovnog i urbanog čovjeka 21. stoljeća koji kontinuirano raste i napreduje, te prati trendove. On je i edukacija koja polaznicima omogućuje trajni razvoj deficitarnih resursa, unapređenje komunikacijskih i liderskih vještina, upravljanje ljudskim resursima, te razrješenje mnogobrojnih životnih i poslovnih problema. Omogućuje bolji uvid u organiziranje posla, konstruktivno usmjerenje prema rješenjima, lakše i jednostavnije donošenje odluka, kvalitetno i točno postavljanje ciljeva, kao i definiranje strategija. Nadalje, omogućuje osvještavanje limitirajućih i ograničavajućih obrazaca ponašanja kod sebe i drugih ljudi, prepoznavanje i integriranje načina za uspostavljanje bolje komunikacije s okolinom (privatnom ili poslovnom), prepoznavanje i upravljanje vlastitim emocionalnim stanjima i stanjima drugih ljudi, osposobljavanje za učinkovito korištenje govora kao najvažnijeg alata za uspjeh, moć riječi u dijalogu, ali i alate za učinkovito vođenje sastanaka, prezentacija i javnih govora, osvještavanje važnosti i učinka neverbalne komunikacije, izlaženje iz zone konflikata s ljudima, postizanje asertivnog ponašanja, načina za samomotivaciju i motivaciju drugih ljudi, pronalaska vlastitog najučinkovitijeg načina za upravljanje poslovanjem ili karijerom.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Upišite NLP Praktičarski ako želite osobni rast i osvještavanje nesvjesnog, ako želite upravljati svojim životom umjesto se prepustiti slučaju i ako želite unaprijediti apsolutno sve svoje vještine, tj. ljudske resurse.

Prijaviti se možete putem maila info@melitamcoaching.com ili putem web stranice: http://melitamcoaching.com/radionice-edukacije/edukacija-nlp-prakticarski/

Prijave pošaljite na vrijeme jer je broj mjesta na edukaciji ograničen!

Melita ManojlovićDogađanja u blizini Melita Manojlovic, Life & Business coach

Tečaj Bowen tehnike
Zdravlje
450 m »

Tečaj Bowen tehnike

Ponedjeljak 09:00 (03 Rujan)
Hrvatski zbor fizioterapeuta - Croatian Society of Physiotherapists, Zagreb

Krankšvester u Domu sportova
Noćni život
4.4 km »

Krankšvester u Domu sportova

Subota 20:00 (27 Listopad)
Dom Sportova, Zagreb

Red Night Party Zagreb
Ostalo
4.8 km »

Red Night Party Zagreb

Subota 22:00 (26 Svibanj)
Buena VistaZg, Zagreb

AB Maraton Plitvice 2018
Sport
5.7 km »

AB Maraton Plitvice 2018

Subota 09:30 (16 Lipanj)
ADRIA BIKE, Zagreb

Retriever Speciality Umag 2018
Noćni život
5.6 km »

Retriever Speciality Umag 2018

Subota 10:00 (02 Lipanj)
Retriever Club of Croatia / Retriver Klub Hrvatske, Zagreb

Dan otvorenih vrata na PBF-u
5.6 km »

Dan otvorenih vrata na PBF-u

Četvrtak 10:00 (14 Lipanj)
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

2018 WCQ: Croatian National Championship
Muzika
5.8 km »

2018 WCQ: Croatian National Championship

Subota 09:00 (09 Lipanj)
Carta Magica, Zagreb

Annihilator iz Zagreb 2018
Noćni život
5.7 km »

Annihilator iz Zagreb 2018

Nedjelja 19:00 (11 Studeni)
Boogaloo Zagreb, Zagreb