Eksklusiv yogaferie på Hvar i Kroatia

Eksklusiv yogaferie på Hvar i Kroatia


Kada?

Počinje: Petak 09:00 (01 Lipanj)
Završava: Utorak 17:00 (05 Lipanj)

Gdje?

Hvar
, Hvar
Zdravlje

Opis

EKSKLUSIV YOGA RETREAT I NYDELIGE HVAR, KROATIA
- Med Melisa Nalo og Ingrid Jonassen
- 1 juni - 5 juni
- Pris: 8900,-

Nyt en uke med yoga, meditasjon, avspenning og eventyrlige opplevelser på Kroatias øyperle Hvar. Øya er det reneste jordiske paradis med sitt krystallklare vann og uforglemmelige solnedganger. Her får du endelig muligheten til å ta en pause fra en stressende hverdag og nyte rolige omgivelser.

Fordyp praksisen din med to mykgjørende yogatimer til dagen under åpen himmel, finn ro i sinnet med meditasjon, nyt naturlige spaopplevelser, deilige vegetariske måltider og sunne juicer. For den eventyrlystne finnes snorkeling rett ut for dørstorken på stedets private strand og flere utflukter og turmuligheter å velge mellom.

Vi tilbyr også en magisk behandlingsmeny til ekstra kostnad. Nøkkelordene for oppholdet er sjelefred, natur, eteriske oljer, sunn mat og velvære for kropp og sinn. Belønn deg selv, du fortjener det!

Eksklusivitet: Kun plass til 10 personer! Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å ta vare på deg selv. Meld deg på i dag!
Send depositum på 1700 NOK på VIPPS 40628298 for å sikre plass

Booking: For mer informasjon eller booking ta kontakt med Melisa Nalo: lisame83@homtail.com/ yogaloftet@gmail.com eller Ingrid: ingridujonassen@gmail.comJoš događanja u Hvar

TNG CHALLENGE CUP
Ostalo

TNG CHALLENGE CUP

Subota 14:00 (15 Rujan)
Hvar, Hvar