Enduro & motocross weekend TAR 2018

Enduro & motocross weekend TAR 2018


Kada?

Počinje: Subota 08:00 (03 Veljača)
Završava: Nedjelja 18:00 (04 Veljača)

Gdje?

Tar
, Tar
Noćni život

Opis

ENDURO in MOTOCROSS WEEKEND Nr.3 / OTVORITEV SEZONE 2018

Za Vas pripravljamo pravi offroad weekend. Dogodek bo potekal v SOBOTO 3. in NEDELJO 4. februarja 2018 v POREČU natančneje v TAR-u – ISTRA - HRVAŠKA. Poleg vožnje, zabave in prijetnega druženja pa bomo za vse prijavljene pripravili tudi bogat spremljevalni program, kateri bo potekal v soboto in nedeljo.

MOTOCROSS:
Proga motocross je zelo primerna za vse voznike. Proga v dolžini 1200 m se nahaja na samem prizorišču dogodka. Proga bo popolnoma zravnana in pripravljena za sam dogodek. Organizatorji bomo vsakemu udeležencu brezplačno oddali chip za merjenje časov na sami progi tako, da bo lahko vsak udeleženec kvalitetno treniral.

ENDURO:
Udeleženci bodo lahko neomejeno uporabljali označeno 30 km traso enduro katera je namenjena tudi začetnikom. Na sami trasi bodo tudi težji enduro deli kateri bodo označeni kot extreme del. Vsi ki ne želijo uporabiti težje trase bo pripravljen obvoz. Sama enduro trasa je speljana tik ob morju in zajema izjemne razglede ter lepe točke

Offroad vikend se bo pričel v soboto dopoldne in trajal vse do nedelje zvečer. Vožnje bodo potekale na MX progi ali v enduro krogu. V soboto zvečer bo organizirana skupna večerja in zabava.
CENIK:

CELOTEN WEEKEND PAKET SAMO 99 euro

PAKET VKLJUČUJE:

-NOČITEV - HOTEL DIAMANT****
-VEČERJA sobota zvečer
-ZAJTRK nedelja
-ZABAVA sobota zvečer
-MOTOCROSS PROGA
-ENDURO PROGA