Feel Pleasure w/ Axel Karakasis & friends

Feel Pleasure w/ Axel Karakasis & friends


Kada?

Počinje: Subota 22:00 (09 Prosinac)
Završava: Nedjelja 12:00 (10 Prosinac)
Noćni život

Opis

Feel Pleasure je nedavno proslavio svoju prvu godisnjicu postojanja i s tim partiom podigao svoje zurke na jos jedan veci nivo...
S ovom zurkom ocekujemo veliki veliki broj partijanera jer iskljucivo za vas u Istru dovodimo jednog od utemeljitelja Techno glazbe i najpriznatijeg Grckog DJa AXEL KARAKASISa koji nas je zabavljao na Rabac Summer Festivalu 2007.Axel trenutno promovira 10 godina svoje etikete Remain Records uz novi album i najavljuje energičan techno set u Labinu od početka do kraja!
Uz njega i nase vec poznate rezidente dolaze nam i Feel Pleasure prijatelji iz Ceske,tocnije njih 4,redom birani voditelji i rezidenti najboljih klubova u njihovom glavnom gradu Pragu...
Ovo ce bez sumnje biti Party koji ce ujediniti sve prave partijanere iz nase drzave zato si rezervirajte svoju ulaznicu kod nasih promotora i u svoje party kalendare zapisite 09.12 Dubrova Labin.
ZA OVAJ EVENT SMO OGRANICILI ULAZ TAKO DA CEMO U PONUDI IMATI SAMO 500 ULAZNICA!!!
See you Party people
<3 <3 <3 <3
P.L.U.R

Axel Karakasis ( GR-GER / Remain Rec / Cubbo / Athens )
Axel Karakasis je bez ikakve sumnje najpoznatije ime grčke techno scene. Preko 20 godina iskustva iza DJ pulta, i nešto manje u studiu, potvrđuje i opravdava status koji uživa danas na svjetskoj techno sceni. Pri vrhuncu devedesetih godina počinje biti sve više zapažen na sceni i istovremeno započinje intenzivan produkcijski rad, koji je rezultirao izdanjima za Pornographic Recordings, Intec Records, MB Elektronics i Primate. Vrlo brzo obilazi najpoznatije svjetske klubove kao grčki techno ambasador i postaje jedan od najtraženijih techno DJ-a.

Nakon mnoštva uspješnih izdanja Axel u 2007. godini pokreće Remain Records, vlastitu etiketu koja i danas uspješno plovi techno vodama. The Advent, Industrialyzer, Marco Bailey, Tom Hades, A.Paul, Spektre, Sasha Carassi i naravno Axel su samo neki od izvođača koji su dali svoj doprinos Remain etiketi, koja u listopadu 2017. slavi 10 godina postojanja uz novi Axelov album ‘Ten Chapters’.

Od samih početaka Axel Karakasis je uvijek bio vjeran techno glazbi za koju kaže da se cijelo vrijeme razvija pa samim time i svoju glazbu opisuje kao uvijek svježi techno zvuk kod kojeg je uvijek najbitnija energija.

Support Dj :
ADOO ( CRO )
DEFFO ( CZE )
MARCOS ( CZE )
POCO LOCO ( CRO )
TECH RULE ( CRO )
FUNSPEED ( CZE )
MYLO GLENN ( CZE )
ROBERT MATT ( CRO )
TECH D ( CRO )

Svoje ulaznice u pretprodaji mozete kupiti kod nasih sluzbenih promotora :
Labin : Ema Bajric
Rijeka : Anita Mataija
Rovinj : Corinna Domba
Pula : Andrea Boljun
Cijena ulaznice u pretprodaji je 70KN te na dan 100KN