Individualne Konzultacije I Seminar Dr. Inna Jarjovaja

Individualne Konzultacije I Seminar Dr. Inna Jarjovaja


Kada?

Počinje: Subota 10:00 (09 Prosinac)
Završava: Nedjelja 18:00 (17 Prosinac)

Gdje?

Umag
, Umag
Sport

Opis

Mi živimo u svijetu gde je sve izgrađeno na mišljenju čoveka. I u zavisnosti od toga koliko je brza, jasna, precizna i jaka naša misao, zavisi realizacija naših ličnih stvari, harmonizacija stvari oko nas i našeg života. Naše misli stvaraju prostranstvo oko nas, a sve ovo zajedno utiče na opće životno prostranstvo, na očuvanje naše porodice, zdravlja, našeg harmoničnog postojanja u društvu, stvaranje oko sebe prostranstva blagostanja, gde nema negativnih emocija.
Da bismo osnažili misao i povećali brzina potreban je trening-kao i u svakom drugom poslu. Zato je neophodno da stalno povećavamo svoje majstorstvo upravljanja, a za to je neophodna praksa. Neophodno je ne samo znati tehnologije, već je potrebno da ih živite, upletete ih u sopstveni život i da ih primenjujete za konkretne zadatke.

Za vikend 09. i10. prosinca sprovoditi će se seminar, gde će polaznici moći da se nauče praktično da primenjuju tehnologije života i da poboljšaju kvalitet svog života.
Na ovom seminarima praktikovati ćemo sledeće teme:
- Upravaljanje zdravljem -svaki čovek treba da bude harmoničan kako u sebi tako i sa svime oko sebe. Telo je nosioc-nositelj duše i ono treba da bude zdravo, lepo, mlado. Naučiti ćemo i praktikovati ćemo tehnologije ozdravljenja i podmlađivanja.
- Upravljanje porodicom - učiti ćemo da stvaramo porodicu onako kako je Tvorac zamislio, naučiti ćemo da održavamo harmonične odnose u porodici, raditi ćemo na obnavljanju svog večnog roda.
- Upravljanje novcem- Novac je informacija. Potrebno je da naučimo da upravljamo ovom informacijom.Na seminaru ćemo stvoriti ličnu ekonomsku sferu za harmonično obezbeđenje svog života.
- Upravljanje emocijama i osećanjima- Naučiti ćemo da se borimo sa emocijama straha, ljutnje, povređenosti, zavisti, samoživosti i dr. Naučićemo da stvaramo Božanske emocije Sreću, Radost, Ljubav, aktivirati buđenje stvaralaštva u sebi i probuditi ćemo svoje talente.
- Upravljanje obrazovanjem dece –Budite kao deca- ovo se odnosi na svakoga od nas. Obnavljaćemo božanska znanja u sebi i otvaraćemo prostranstvo Znanja za našu decu.
- Upravljanje snovima( san je 1/3 našeg života). Šta se dešava sa nama za vreme sna? Naučićemo da kontrolišemo svoj san. Prekinućemo veze od parazitskih sistema , koje se hrane energijama snova. Uradićemo rad da bi se obnovilo sjećanja na prirodno 24casovno stanje čoveka.
- Upravljanje harmonizacijom – Svet prirode( biljke, životinje, minerali) prostranstvo ljudi i prostranstvo tehnologija-automobila. Harmoničan odnos ova tri sistema uslovljava daljnji razvoj života na Zemlji i svetanje života oko nas. Radimo rad da bismo obnovili ovu harmoniju, zato što svako od nas, naše porodice i mi stvaramo jednu celinu , i jedan sistem na Zemlji).

Sve ove teme će se raditi na osnovi primene tehnologija Učenja o spasenju o harmoničnom razvoju. G. P. Grabovoj.

Seminar vodi doktor filozofije upravljanja i informatizacije , Akademik Međunarodne Akademije Bioenergotehnologija, Akademik Međunarodne akademije informatizacije, član Udruženja valeologa Ukrajine, valeolog –pedagog Yarovaja Ina Vladimirovna.
Individualne konzultacije
(Umag od 11.12.-17.12.2017.)
Na konzultacijama će se individualno raditi sa svakim u zavisnosti od njegovih ličnih izazova, zadataka i problema. Svako će dobiti priliku da vidi svoju auru u 3d formatu- energetsku oblast, koja se nalazi oko svakog čoveka i koja zavisi od zdravlja čoveka. Svako će dobiti informacije o iskustvima I predodređenju svoje Duše, biti će rađena individualna korekcija prošlih događaja i postavljanje temelja harmoničnog razvoja u budućnosti. Mogućnost skype konzultacija.
Cijena dvodnevnog seminara za prijave do 15.11.2017 je 160 eura.
Individualne konzultacije 50 min- 80 eura
Prijave i informacije:
mvukeljic@yahoo.com
tel. 00385/ 98- 203018
Broj mjesta ograničen! Prijave traju do 15.11.2017. Za rezervaciju seminara i konzultacija potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od
30 eura najkasnije do 20.11.2017.Još događanja u Umag

TICA Cat Show Croatia 2018
Sport

TICA Cat Show Croatia 2018

Subota 09:00 (02 Lipanj)
Umag, Umag