Joogaloma Kroatiassa // syksy 2017

Joogaloma Kroatiassa // syksy 2017


Kada?

Počinje: Utorak 14:00 (26 Rujan)
Završava: Utorak 23:00 (03 Listopad)

Gdje?

Solaris Beach Resort
Hoteli Solaris 86, Šibenik
Ostalo

Opis

Tervetuloa lataamaan akkujasi ennen talvea! Vietä viikko nauttien merestä, luonnosta ja joogasta Adrianmeren rannalla, ihastuttavassa Kroatiassa!

Viikon joogaloman hinta vain 999e sisältäen lennot, kuljetukset, hotellimajoituksen puolihoidolla (aamiainen ja illallinen), sekä koko viikon ohjatut joogatunnit. Hintaan sisältyy myös opastettu kierros Splitissä.

// Early yogi -hinta 969e jos varaat matkasti 9.6. mennessä! //

***
Teimme ensimmäisen joogamatkamme Sibenikiin keväällä 2017, ja ihastuimme täysin. Upea luonto, herkullinen ruoka ja ihana ilmapiiri vei mennessään, joten tervetuloa mukaan kokemaan ja nauttimaan Kroatian alkusyksystä!

Kroatia on yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista, sen puhdas ja kaunis luonto houkuttelevat nauttimaan luonnonrauhasta ja rentoutumaan arjen kiireen keskellä. Sulje sillmäsi, tunne merituulen puhallus ihollasi, syksyisen lämmin auringonpaiste ja hengitä sisään pinjapuiden huumaavaa tuoksua.

Joogalomalla pääset nauttimaan eri joogalajeista yksityiskohtaisessa ohjauksessa. Harjoituksissa kokeilemme ja yhdistelemme eri joogalajeja, niin voimakkaampaa hathaa ja vinyasaa kuin staattisempaa yin-joogaa. Joogaloman harjoituksissa otetaan huomioon joogaajien tarpeet ja toiveet - kaikki tunnit sopivat kaikentasoisille, ja voit tulla mukaan vaikka joogaharrastus on vasta haaveena.

Ohjelmassa on sekä herättelevää aamujoogaa rannalla, että laiskoja aamuja jolloin joogataan vasta lounasaikaan. Illat päätämme juurruttavaan, syvävenyttävään yin-joogaan - sään salliessa ulkona, aaltojen kohinasta nauttien.

Joogaopetuksesta vastaa Anna Strazdina. Ohjauksessaan Anna korostaa oman kehon kuuntelua ja kunnioittamista, sekä omaan itseensä ja ympäristöön suhtautumista lempeällä huumorilla. Annan tunneille pääset Turussa viikoittain, tule moikkaamaan ja kyselemään lisää joogamatkasta!

***

Lomakohteessamme Sibenikissä elää n. 51 000 asukasta ja se sijaitsee keskisessä Dalmatiassa kauniissa ja historiallisessa ympäristössä. Kauniit kivitalot, kapeat kujat ja historialliset rakennukset luovat tälle kaupungille ainutlaatuisen tunnelman. Kaupungin silhuetti on helposti tunnistettava kauniista Sv. Jakovin katedraalista, joka on näyte eurooppalaisesta ja kroatialaisesta arkkitehtuurista. Sibenikin vanhakaupunki kuuluu UNESCOn maailmanperintölistalle. Sibenikissä on runsaasti kahviloita, suuri tori kaupungin keskustassa sekä lukuisia ravintoloita illanviettoja varten, ostosmahdollisuuksia unohtamatta.

Hotellimme Jure**** sijaitsee Solaris Resortissa, n.6km Sibenikin keskustasta. Hotelli on täysin remontoitu vuonna 2016. Solaris Resort on lomakeidas, joka tarjoaa upeat puitteet rentouttavaan lomaan: kauniit uimarannat, uima-altaat, kylpyläosasto, perinnekylä ravintoloineen sekä urheilumahdollisuuksia. Solaris Resortista kulkee paikallisbussi Sibenikin keskustaan tasaisin väliajoin, joten pääset halutessasi helposti nauttimaan myös kaupungin vilinästä ja shoppailumahdollisuuksista.

***

Matkan hinta:
999e / hlö / 2 hengen huone
// 969e jos varaat 9.6. mennessä //
1 hengen huoneen lisä 179e / hlö
ruokajuomat illallisella omakustanteisesti
osamaksumahdollisuus, kysy lisää Naantalin Matkakaupasta

Hintaan sisältyy Finnairin suorat lennot // majoitus jaetussa kahden hengen huoneistossa // puolihoito (aamiainen ja illallinen hotellilla) // koko viikon joogaohjelma // kuljetus kotimaassa // lentokenttäkuljetus kohteessa // opastettu kaupunkikierros Splitissä

Sitovat ilmoittautumiset 14.7. mennessäJoš događanja u Solaris Beach Resort

DreamTrips: See Split, Trogir and a Šibenik Island
Ostalo

DreamTrips: See Split, Trogir and a Šibenik Island

Subota 15:00 (23 Rujan)
Solaris Beach Resort, Šibenik

DreamTrips: Retreat to Sibenik
Ostalo

DreamTrips: Retreat to Sibenik

Subota 15:00 (07 Listopad)
Solaris Beach Resort, Šibenik

Događanja u blizini Solaris Beach Resort

II. Rujanski RAT
Sport
4.1 km »

II. Rujanski RAT

Subota 07:00 (23 Rujan)
Tehnicka skola Sibenik, Šibenik

Radio Na Cesti / Šibenik
Muzika
4.6 km »

Radio Na Cesti / Šibenik

Subota 20:00 (23 Rujan)
Azimut, Šibenik

Gubec-beg by ŠPD Kolo + Simfonijski orkestar OSRH u Šibeniku
Noćni život
4.8 km »

Gubec-beg by ŠPD Kolo + Simfonijski orkestar OSRH u Šibeniku

Petak 21:00 (29 Rujan)
Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

GAVfest w/ The Nameless & The Portapak
Noćni život
4.8 km »

GAVfest w/ The Nameless & The Portapak

Četvrtak 21:00 (28 Rujan)
Gimnazija Antuna Vrančića Šibenik, Šibenik

Oktoberfest Hotel Zora
Ostalo
12 km »

Oktoberfest Hotel Zora

Četvrtak 18:00 (05 Listopad)
Hotel "Zora" Primošten, Primošten

TAKE iT EASY - General Sound
Noćni život
13 km »

TAKE iT EASY - General Sound

Subota 23:00 (07 Listopad)
Aurora Club Primošten-Croatia, Primošten

Bacchanalia
Ostalo
11 km »

Bacchanalia

Subota 17:30 (23 Rujan)
Tourist Board Vodice, Croatia, Vodice

Súťaž - dámska posádka na kapitánsky kurz
Muzika
11 km »

Súťaž - dámska posádka na kapitánsky kurz

Petak 11:00 (06 Listopad)
New Lanterna Vodice, Vodice