Kvantna Medicina I Istocna Mudrost 26-29.10.17 I Stupanj

Kvantna Medicina I Istocna Mudrost 26-29.10.17 I Stupanj


Kada?

Počinje: Četvrtak 09:00 (26 Listopad)
Završava: Nedjelja 18:00 (29 Listopad)

Gdje?

Palace Hotel Zagreb
Trg J. J. Strossmayera 10, Zagreb
Zdravlje

Opis

Seminar
KVANTNA MEDICINA I ISTOČNA MUDROST

ZAGREB 26.-29.10.17

Program

ČETVRTAK 26.10.17
09:00 h Uvodna riječ organizatora i predavača te predstavljanje programa seminara.
Jutarnje predavanje pod nazivom ,, Schrodingerov mačak - za sve je potreban promatrač !'' započinjemo s tumačenjem osnova kvantne znanosti kao temelja razumijevanja života. Kroz pregled razvitka kvantne fizike i pojašnjenje osnovnih principa kao što su ne-lokalnost ( osobina univerzalnog polja, informacija se može teleportirati na bilo koju udaljenost), holografičnost ( svaki dio holograma sadrži informaciju o cjelini ) i lingvističnost ( zvuk prenosi informaciju) pokazati ćemo na koji način je kvantna fizika baza kvantne medicine i kako su povezani u cjelinu integralne medicine budućnosti !
12:30 h Pauza za ručak
14:00 h Popodnevno predavanje: „Kvantna medicina i liječenje“- što je kvantna dijagnostika, zašto svaka bolest ima tzv. 'kvantni kod' ( uzrok na duhovnoj razini koji dovodi do oboljenja) i kako liječnici kvantne medicine tretiraju uzroke bolesti .
Iskustva iz prakse u liječenju malignih oboljenja. Osvrt na karcinom i mogućnosti liječenja. Smjernice razvitka medicine 21.stoljeća – kvantne medicine.

Pitanja i odgovori

PETAK 27.10.17
09:00 h Jutarnje predavanje : ,, Medicina dalekog Istoka I. dio '' Uvod u temeljno znanje o tisuće godina staroj medicini Dalekog Istoka Kine i Tibeta koje je postalo osnova suvremene kvantne medicinske znanosti. Pojašnjenje teorije 5 elemenata u odnosu na tjelesne organe. Saznajte koji organi pripadaju kojem elementu, kakvi su njihovi međuodnosi odnosi, te funkcioniranje u ljudskom organizmu. Učimo kako se kroz energetsku povezanost bolesti mogu prenositi s organa na organ te kako možemo djelujući na jedan organ iscijeliti onaj drugi, s njim povezan. Kroz ovo znanje razumijemo odnose i djelovanja organa u održavaju ravnoteže u fizičkom, energetskom i mentalnom tijelu, te životu općenito.

12:30 h Pauza za ručak

14:00 h Popodnevno predavanje : ,, Medicina dalekog Istoka II. dio '' nastavak tumačenja spoja ovih dvaju naoko 'nespojivih' pristupa medicini u jedinstvenu cjelinu integriranog znanja. Stavljamo svoj život u tzv. Zvijezdu života! Praktična primjena znanja o djelovanju 5 elemenata kroz vježbu na primjerima iz života. Rad sa svim sudionicima seminara na osobnim primjerima.

Pitanja i odgovori

SUBOTA 28.10.17
09:00 h Jutarnje predavanje: ,, Lingvističko-valna medicina i genetika'' . Lingvističko valna genetika (LVG) nova je znanost 21.stoljeća, ogranak biologije i klasične genetike, koja u načelu može izliječiti sve bolesti i produljiti život ljudi na neodređeno vrijeme. Kako ''pričaju'' stanice i tko upravlja tom ogromnom ''vojskom'' u velikoj ''imperiji'' zvanoj organizam, što se skriva u tzv.''smeću'' DNK i kako se znanje lingvističko valne genetike koristi u svrhu liječenja i pomlađivanja , teme su prvog dijela predavanja.

12:30 h Pauza za ručak

14:00 h Popodnevno predavanje: ,, Liječenje bez lijekova ''. Što je Matrica i kako se koristi u liječenju i ozdravljenju naše genetske matrice jedinstvenom metodom valnog reprogramiranja DNK čovjeka, te kako se neke do sada 'neizlječive' bolesti uspješno liječe bez uporabe lijekova i štetnih posljedica za organizam. Učimo zašto se kod primjene matrice događa ukupna korekcija zdravstevnog stanja ( do kompletnog izlječenja neovisno o bolesti), terapijsko i preventivno djelovanje ( poboljšanje zdravstvenog stanja, zdravi san) veća izdržljivost zbog revitalizacije organizma putem osobnih prirodnih frekvencija, pomlađivanje organizma. Pregled radova Instituta Lomonosov iz Moskve.

Pitanja i odgovori

NEDJELJA 29.10.17
09:00 h Jutarnje predavanje : ,,Mi smo bogovi svog života''! Teoretski dio predavanja odnosi se na tzv. psihologiju kvantnih odnosa , kako ona djeluje te zašto je energetski balans ključan za našu dobrobit i zdravlje . Govoriti ćemo o poznatom kvantnom skoku , pojmu iz kvantne fizike primjenjivom sada na nas same i tzv. kvantnom izboru svakog pojedinca te što on znači za naš osobni razvoj i kvalitetu života. Upravo zadnji dan seminara dolazimo do uvida da željenu realnost oblikujemo pomakom u svijesti. '' Nijedan se problem ne može riješiti sa iste razine svijesti koja ga je i stvorila'' A. Einstein

12:30 h Pauza za ručak

14:00 h Poslijepodnevno predavanje praktični dio: ,, Kvantna psihomatrica'' . Naučiti ćemo složiti kvantnu psihomatricu pojedinca i psihomatricu različitih odnosa. Drevna metoda ove matrice pomaže nam doći do 'uvida u istinu' i razumijeti sebe kako bismo mogli poboljšati ili promijeniti neko stanje ili odnos !

Pitanja i odgovori
Stručni predavač i izvođač seminara: Elena Parigin, Prof.dr.medicine,spec.kvantne dijagnostike i lingvističko-valne genetike (LVG), Predstavnica Instituta kvantne genetike Ruske Federacije, Instituta Lomonosov iz Moskve

Pridružite nam se na predavanju u Zagrebu!
PALACE Hotel Zagreb
26.-29.10.17 od 09:00 h -18:00 h dvorana Lenuzzi
Cijena seminara: 2680 kn
*Mogućnost plaćanja na rate, kreditnim karticama American Express, Visa ili Mastercard PBZ banke
** Cijena seminara uključuje ručak u pauzi između jutarnjeg i popodnevnog predavanja
Seminar će se održati na bazi minimum 15 prijavljenih sudionika .
Broj sudionika seminara ograničen je na 40 polaznika.

Informacije i rezervacije na mail: info@hermescroatia.com;
Kontakt mob. 00385 98 565 826Još događanja u Palace Hotel Zagreb

Kvantna medicina i mudrost Istoka II stupanj
Noćni život

Kvantna medicina i mudrost Istoka II stupanj

Četvrtak 09:00 (30 Studeni)
Palace Hotel Zagreb, Zagreb

Događanja u blizini Palace Hotel Zagreb

Srpska stand up večer
Komedija
150 m »

Srpska stand up večer

Petak 20:30 (27 Listopad)
Studio Smijeha, Zagreb

Smogovci - Pub kviz vol 2
Noćni život
150 m »

Smogovci - Pub kviz vol 2

Utorak 20:00 (24 Listopad)
Studio Smijeha, Zagreb

Međunarodni dan arheologije
Umjetnost
300 m »

Međunarodni dan arheologije

Subota 11:00 (21 Listopad)
Arheološki muzej u Zagrebu - AMZ, Zagreb

Drugovi, ja se ni sada ne stidim svoje komunističke prošlost
Umjetnost
300 m »

Drugovi, ja se ni sada ne stidim svoje komunističke prošlost

Ponedjeljak 20:00 (23 Listopad)
Zagrebačko kazalište mladih, Zagreb

Trinity / TRAP PARIS / Opera Club
Noćni život
400 m »

Trinity / TRAP PARIS / Opera Club

Petak 23:00 (20 Listopad)
Opera Club, Zagreb

Besplatno predavanje sa Swami Jyothirmayahom
Lekcija
450 m »

Besplatno predavanje sa Swami Jyothirmayahom

Četvrtak 19:00 (19 Listopad)
Hotel Dubrovnik, Zagreb

Happiness program sa Swami Jyothirmayahom u Zagrebu
Sport
450 m »

Happiness program sa Swami Jyothirmayahom u Zagrebu

Petak 18:30 (20 Listopad)
Hotel Dubrovnik, Zagreb

Medical Job Fair Zagreb - Autumn 2017
Sport
450 m »

Medical Job Fair Zagreb - Autumn 2017

Subota 10:00 (18 Studeni)
Hotel Dubrovnik, Zagreb