Namještaj Mima - Otvorenje novouređenog salona u Poreču

Namještaj Mima - Otvorenje novouređenog salona u Poreču


Kada?

Počinje: Subota 09:00 (24 Ožujak)
Završava: Subota 20:00 (24 Ožujak)

Gdje?

Porec
, Poreč
Noćni život

Opis

Veselimo se proljeću i toplijem vremenu! Razlog više tome jest otvaranje novouređenog salona u Poreču (Radna zona Kukci bb), koji će Vas razveseliti ugodnijim ambijentom, većom ponudom i pristupačnim cijenama!

[PROGRAM]

-> OTVORENJE SALONA i početak nagradne igre "Ključ sreće" u kojoj je glavna nagrada kuhinja Gloss Special Larice u vrijednosti od 30 000 kuna

-> NASTUP ALENA VITASOVIĆA

-> IZVLAČENJE I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA

Dugogodišnjom prisutnošću na hrvatskom tržištu, Mima se izgradila kao pouzdani partner u opremanju Vašeg doma, savjetovanju i usluzi proizvodnje. Stalno ulaganje u istraživanje tržišta, edukaciju kadrova i vlastitu proizvodnju dovelo nas je do zavidnog mjesta na hrvatskom tržištu namještaja.

Svijesni smo da su kupci ti kojima dugujemo zahvalnost za današnji uspjeh. I da, Vi ste naš prioritet! Prepoznali ste našu ustrajnost u pružanju kvalitete, ponude i pristupačnih cijena i zbog toga se trudimo opravdati to povjerenje.

U tom cilju, odlučili smo se za preuređenje salona u Poreču, kako bismo Vama i našem stručnom timu pružili što ugodniji prostor.

Salon u poreču otvoren je 2011. godine kao tada najveći i najmoderniji u Istri. Na zapadnoj obali Istre, vodećem području u novoizgradnji i iznajmljivanju smještaja,salon se našao na idealnom prostoru, čemu su zahvalni posjetitelji ne samo poreštine, već i šireg područja. Nakon sedam godina, salon je doživio obnovu u smislu kompletnog uređenja novih ambijenata na kojima je radio stručni tim dizajnera.

Pomno biran namještaj prema najnovijim trendovima i veliki broj popratnih artikala za uređenje doma sigurno će Vas ugodno iznenaditi.

Prigodni program koji će pratiti otvorenje, vodit će uvijek pozitivan, Dražen Turina (Šajeta), a za svaku kupnju Mima Vas nagrađuje porcijom čevapa i pivom. Ako i ne dobijete glavnu nagradu, ne brinite, Mima je mislila na Vas - očekuje Vas veliki broj sniženja!

Ako upravo preuređujete dom ili apartman ovo je prilika da ugrabite najbolja rješenja po najboljim cijenama! Ako i ne planirate preinake, dođite vidjeti što Vas to sve očekuje u novouređenoj Mimi i dobro se zabavite!