NLP Krug promjena - radionice za osobni razvoj

NLP Krug promjena - radionice za osobni razvoj


Kada?

Počinje: Srijeda 18:00 (21 Ožujak)
Završava: Srijeda 19:30 (13 Lipanj)

Gdje?

MOTIVA
, Rijeka
Konferencija

Opis

NOVO! Ciklus kreativnih NLP radionica u Rijeci,
prijavi se i zavrti svoj KRUG PROMJENA ovoga proljeća.
Izgradi sustav osobne ravnoteže i napredovanja, pokreni svoje skrivene izvore snage i vedrine :-)

U krugu je 12 kreativnih radionica koje vode kroz polja života (obitelj, odnosi, karijera, financije, zdravlje, slobodno vrijeme...) i potiču na istraživanje čime smo u tim područjima zadovoljni, a što želimo unaprijediti.
Neke od tema koje ćemo 'zaokružiti' su:
- Izvori samopouzdanja i motivacije
- Disneyeva strategija kreativnosti
- Što s kradljivcima energije
- Čitanje govora tijela
- Ah, te riječi
- Uvjerenja i vrijednosti
- Upravljanje vremenom
- Kako živjeti jednostavnije
- Osobna ravnoteža i zdravlje
- Sva lica sreće...
Kroz program ćeš ući u svijet nesvjesnih obrazaca i upoznati sebe i druge na novi način. Pred tobom su brojni kreativni izazovi koji ne traže posebno predznanje, samo puno dobre volje i otvorenost za dinamičan rad u grupi i osobne promjene. Sve vježbe su jednostavne, zabavne i poticajne, a temelje se na metodologiji NLP-a (neurolingvističkog programiranja) - primijenjenoj psihologiji koja daje izvrsne rezultate u radu na osobnim promjenama.

A da bi sve bilo još zabavnije, izvan kruga te očekuju i dva tajna izazova: prilike da pobijediš sebe na način koji sugerira Walt Disney: "Zabavno je činiti nemoguće!".

Program traje tri mjeseca i sadrži 12 radionica u ukupnom trajanju 24 šk/h. Radionice se održavaju srijedom od 18-19.30 sati (ili u drugom terminu u dogovoru s grupom) na adresi Zanonova 1 u Rijeci.
Mjesečna kotizacija iznosi 400 kn.
U cijenu je uključeno stručno vođenje, radni materijal, čaj, kava i grickalice te potvrde o sudjelovanju za svakog polaznika.

Za sve dodatne informacije i prijave kontaktiraj nas u inbox, putem mob. 091/1511-481 ili web adrese: https://motiva1.wixsite.com/motiva.