POLAZAK IZ GOSPIĆA!!!! KINA 10 DANA ZRAKOPLOVOM

POLAZAK IZ GOSPIĆA!!!! KINA 10 DANA ZRAKOPLOVOM


Kada?

Počinje: Subota 10:00 (16 Lipanj)
Završava: Ponedjeljak 16:00 (25 Lipanj)

Gdje?

Hana Tours Gospić
Kaniška 105a, Gospic
Sport

Opis

Cijena aranžmana po osobi : od 8.290kn + zrakoplovne pristojbe 2.990kn
Viza za Kinu s uključenim posredovanjem 280kn (redovna)
OBAVEZNA DOPLATA na licu mjesta za napojnice lokalnim vodičima i vozačima 40eur
NEOBAVEZNE DOPLATE: Tang Dynasty Culture Show:230kn; Akrobatski show: 195kn

1.Dan Zagreb-Dubai
Sastanak u Zračnoj luci F.Tudjman dvacsata prije polaska.Nakon preuzimamja putne dokumentacije polijetanje zrakoplova na liniji EK130 (Emirates) prema Dubaiju u 15.35.Dolazak u Dubai u 23.05 sati.

2.Dan Dubai-Peking
Nastavak putovanja prema Pekingu u 3.55 sati na liniji EK306 (Emirates) Obroci za vrijeme leta. Dolazak u Peking 15.25 sati po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti i preuzimanja prtljage vožnja prema hotelu i prijava u hotel.Večera u lokalnom restoranu. Noćenje u hotelu.

3.Dan Peking-Veliki kineski zid-Peking
Doručak.Odlazak na cjelodnevni izlet do Velikog kineskog zida.Zid je dugačak 8.852 kilometra i od 1987.g. je pod zaštitom UNESCO-a
Pri povratku u Peking.razgled grobnica dinastije Ming te šetnja uzduž Svetog puta s divovskim mramornim likovima životinja i ljudi koji čuvaju grobno područje careva spomenuta dinastije.Slijedi panoramski razgled Olimpijskog parka i "Vodene kocke",dvorane u kojoj su 2008.g. padali mnogi plivački rekordi,a danas je pretvorena u zabavni vodeni park,te razgled Nacionalnog stadiona po nazivu "Ptičje gnijezdo" u kojemu je bilo otvaranje i zatvaranje Olimpijskih igara. Večera u lokalnom restoranu.Fakultativno (uz doplatu) mogućnost odlaska na akrobatski show.Povratak u hotel.Noćenje.

4.Dan Peking-Xi'an
Doručak.Odjava iz hotela.Odlazak na cjelodnevni razgled Pekinga koji započinje posjetu Hramu neba iz 1420.g.i koji je sa svojim trokatnim krovom načinjenim od plavih pločica postao simbolom Pekinga.Potom odlazak do Trga Nebeskog mira najvećeg trga na svijetu.Slijedi razgled zabranjenog grada,drevne carske palače iz doba dinastije Ming i Quing.Na golemoj površini od 183 jutra nalaze se brojne palače,paviljoni,dvorišta,vrtovi i paviljoni.Slijedi transfer do zračne luke i prijava za let za Xi'an.Dolazak u Xi'an,organizirani prijevoz do hotela.Večera i noćenje.

5.Dan -Xi'an
Nakon doručka odlazak na cjelodnevni izlet do mauzoleja cara Qin Shi Huanga otkrivenog 1974.g.Tu se nalazi najpoznatije arheološko otkriće 20.stoljeća - ratnici od terakote - 6000 glinenih statua ratnika i konja u prirodnoj veličini. Večera u lokalnom restoranu.Fakultativno (uz doplatu) nakon večere mogućnost odlaska na Tang Dynasty Culture Show.Povratak u hotel.Noćenje.

6.Dan Xi'an - Hangzhou
Doručak i nakon odjave uz organizirani prijevoz u zračnu luku.Polijetanje zrakoplova prema Hangzhou,gradu smještenom južno od Shanghaia.Kada je Marco Polo u 13 st.putovao kroz Hangzhou,opisao ga je kao jedno od najljepših mjesta na svijetu zbog njegove obale bogate hramovima i paviljonima.U razgledu grada posjetiti ćemo pagodu Šest harmonija,voziti se čamcem po jezeru,posjetiti hram Lingyin i obići plantažu najboljeg zelenog čaja na svijetu.Nakon večere povratak u hotel.Noćenje.

7.Dan Hangzhou-Suzhou-Shanghai
Nakon doručka odjava iz hotela. Vožnja autobusom sjeverno prema gradu Suzhou udaljenom oko 180 km. Često ga nazivaju i "Venecija istoka" zbog mnogobrojnih kamenih mostova preko rijeke Jangce. Grad osnovan davne 514.g.Pr.Kr.nslazi se na UNESCO-ovoj listi svjetske baštine. Posjet Vrtu Gospodara Mreža,klasičnom kineskom vrtu u Suzhou,koji se rasprostire na 5.450 m2 i smatra se najljepšim vrtom južne Kine.Slijedi posjet Muzeju svile te tvornici gdje ćete se upoznati sa tradicionalnim načinom proizvodnd svile. Mogućnost kupnje proizvoda od svile. Po dolasku u Shanghai,smještaj u hotel,večera u lokalnom restoranu.Noćenje.

8.Dan Shanghai
Doručak u hotelu. Odlazak u najpoznatiju trgovačku ulicu Nanjing Road dugačku 1km,popularnu shopping zonu. Nastavak vožnje do Bund Bulevarda,simbola starog i novog Shanghaia, 4km dugačke promenade uz rijeku Huang-Pu na kojoj se nalaze 52 zgrade građene različitim arhitektonskim stilovima - od gotičkog,preko renesansnog i baroknog do kineskog stila. Predvečer slijedi 1-satna vožnja brodom rijekom Huang-Pu odakle se pruža fascinantan pogled na Bund i futuristički Pudong. Pudong se smjestio na istočnoj obali rijeke i tu se nalazi Lujiazu financijska i gospodarska zona i čuveni Oriental Pearl Toranj. Večera u lokalnom restoranu. Fakultativno (uz doplatu) mogućnost odlaska na fascinantni akrobatski show. Smještaj u hotel.Noćenje.

9.Dan Shanghai
Doručak. Odjava iz hotela. Nastavak razgleda starog dijela Shanghaia. Vrtovi sreće Mandarina Yu sagrađeni za vrijeme vladavine dinastija Ming i Qing koji predstavljaju najklasičniji vrt Shanghsia. Slijedi razgled Hrama Bude od Žada ( 1 tonu težak i 1.9m visoki kip Bude u ležećem položaju od bijelog žada),te vožnja do TV tornja. Posjet Francuskoj četvrti .popularnom dijelu grada s brojnim kafićima i restoranima. Večera u lokalnom restoranu. Slijedi transfer do zračne luke.

10.Dan Shanghai-Dubai-Zagreb-Gospić
Prijava na let za Dubai na liniji EK303 (Emirates) u 00:50sati. Dolazak u Dubai u 4:55sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji EK129 (Emirates) u 8:15sati. Dolazak u Zagreb h 12:20 sati. Nastavak putovanja prema Gospiću..dolazak u 16:00sati

Cijena uključuje:
-prijevoz turističkim kombijem Gospić-Zagreb-Gospić
-prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb-Peking-Shanghai--Zagreb ; unutarnje letove u Kini Peking-Xi'an i Xi'an-Hangzhu
-7 noćenja s doručkom h hotelima 4*,obroke prema programu (doručak u hotelu,večere u lokalnim restoranima)
-razglede i izlete s lokalnim vodičima prema programu
-grupne transfere na relaciji zračna luka-hotel-zračna luka prema programu
-ulaznice za objekte i lokalitete koji se posjećuju
-pratitelj putovanja na hrvatskom jeziku
-jamčevina
-troškove organizacije putovanjaJoš događanja u Hana Tours Gospić

Polazak Iz Gospića SP U NOGOMETU RUSIJA 2018 HRVATSKA-NIGERIJA
Sport

Polazak Iz Gospića SP U NOGOMETU RUSIJA 2018 HRVATSKA-NIGERIJA

Subota 05:00 (16 Lipanj)
Hana Tours Gospić, Gospic

Događanja u blizini Hana Tours Gospić

OP:Igramo za Pčelice
Sport
1450 m »

OP:Igramo za Pčelice

Nedjelja 10:00 (24 Lipanj)
Grad Gospić, Gospic

Velebit ULTRA TRAIL
Ostalo
28 km »

Velebit ULTRA TRAIL

Petak 08:00 (31 Kolovoz)
Starigrad-Paklenica Tourist Board Croatia, Starigrad-Paklenica

Biciklijada Srce Velebita-Uspon na Tulove grede-2018
Fitness
31 km »

Biciklijada Srce Velebita-Uspon na Tulove grede-2018

Subota 19:00 (15 Rujan)
Hostel Sv.Rok, Sveti Rok

Týden v Chorvatsku se cvičením
Sport
38 km »

Týden v Chorvatsku se cvičením

Petak 09:00 (08 Lipanj)
Zaton Holiday Resort, Nin

Intimate Stranger in Zadar 2018
Muzika
48 km »

Intimate Stranger in Zadar 2018

Petak 21:30 (03 Kolovoz)
Nigdjezemska, Zadar

Robin Schulz - Circus Maximus 07. August 2018
Noćni život
36 km »

Robin Schulz - Circus Maximus 07. August 2018

Utorak 22:00 (07 Kolovoz)
Noa Beach Club, Novalja

WE ARE YOUR FRIENDS EVENTS goes NOVALJA (Kroatien)
Sport
36 km »

WE ARE YOUR FRIENDS EVENTS goes NOVALJA (Kroatien)

Subota 10:00 (07 Srpanj)
Zrće Beach Croatia, Novalja

Hideout festival 2018
Ostalo
36 km »

Hideout festival 2018

Ponedjeljak 17:00 (25 Lipanj)
Zrće Beach, Novalja