Predstavljanje novih izdanja - Jasenovac i biokovski kraj

Predstavljanje novih izdanja - Jasenovac i biokovski kraj


Kada?

Počinje: Subota 11:00 (05 Svibanj)
Završava: Subota 13:00 (05 Svibanj)

Gdje?

Djakovo
, Djakovo
Umjetnost

Opis

Sredinom travnja iz tiska izlaze dva nova izdanja u nakladi Hrvatske družbe povjesničara „Dr. Rudolf Horvat“. Riječ je o knjizi koautora Stipe Pilića i Blanke Matković „Jasenovac i poslijeratni jasenovački logori“ te zbirci dokumenata „Vrgorska krajina, Makarsko primorje i neretvanski kraj u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije, Likvidacije i progoni“ priređivača Blanke Matković, Magdalene Vuković, Stjepana Štimca i Ivana Andabaka.
Prva knjiga prošireni je i znatno nadopunjeni izvorni znanstveni rad objavljen u „Radovima“ Zavoda za povijesne znanosti HAZU u Zadru u prosincu 2014. U drugoj knjizi na oko tisuću stranica objavljujemo elaborate o svim selima Vrgorske krajine i Makarskog primorja te neretvanskog kraja te brojne popise likvidiranih, nestalih, proganjanih, osuđenih i iseljenih stanovnika tog područja.

Na ovim promocijama posjetitelji će imati priliku kupiti knjigu „Jasenovac i poslijeratni jasenovački logori“ po promotivnoj cijeni od 150 kuna (redovna cijena 200 kuna), a zbirku dokumenata „Vrgorska krajina, Makarsko primorje i neretvanski kraj u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije, Likvidacije i progoni“ po promotivnoj cijeni od 200 kuna (redovna cijena 300 kn). Zainteresirani će također moći kupiti naše prethodno izdanje „Imotska krajina u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije, Likvidacije i progoni“.
Svi oni koji žele rezervirati primjerak bilo koje od spomenutih knjiga mogu to učiniti putem emaila info@croatiarediviva.com.

Ostale detalje o predstavljanjima ovih izdanja objavit ćemo naknadno.Još događanja u Djakovo

Rad sa el.mašinicom za nokte i salonska nadopuna
Zdravlje

Rad sa el.mašinicom za nokte i salonska nadopuna

Četvrtak 10:00 (01 Ožujak)
Djakovo, Djakovo

Osnovni Tečaj Akrilne Tehnike
Radionica

Osnovni Tečaj Akrilne Tehnike

Petak 10:00 (09 Ožujak)
Djakovo, Djakovo