Program 'Masaža - kako komunicirati dlanovima'

Program "Masaža - kako komunicirati dlanovima"


Kada?

Počinje: Subota 10:00 (23 Rujan)
Završava: Subota 14:00 (23 Rujan)

Gdje?

Masaza tijela Zagreb
Avenija Marina Držića 10, Zagreb
Zdravlje

Opis

Ljudsko tijelo je predivan stroj koji savršeno funkcionira i kada ga zlostavljamo. Ali, ne može zauvijek savršeno funkcionirati. I ono se zasiti. No, neki od nas zbog posla koji obavljamo svoje tijelo svakodnevno izlažemo stresu.
Dugotrajan ili učestali pokret, neprirodan položaj (recimo sjedenje), hrana koju u tijelo unosimo, neredovit san, neredovito kretanje, nezadovoljstvo privatnim životom ili poslom, nesređeni emotivni odnosi, živciranje oko rokova, obaveza koje imamo, i tako dalje, sve to prije ili kasnije počne utjecati na naše tijelo. Onda naše tijelo počinje slati signale da mu je dosta. Javljaju se razna medicinska stanja, dijagnoze, poremećaji u mišićno koštanom sustavu ili u nekom drugom tjelesnom sustavu.

Jedan od odličnih alata sa mnogobrojnim koristima za naše tijelo je masaža. Od davnina se koristi, a radi se o sustavnoj manipulaciji mekih tkiva u terapeutske svrhe. Brojne su koristi masaže: poboljšava cirkulaciju krvi i protok limfe, probavu i funkciju crijeva, otklanja glavobolju, olakšava san, uklanja kronične i akutne bolove, stimulira i smiruje živčani sustav, uravnotežuje hormonalni sustav, zateže kožu, popravlja joj tonus i čini je sjajnijom, popravlja tonus mišića i povećava opseg pokreta zglobova, pomaže otplavljivanje štetnih tvari iz organizma i zaostale mliječne kiseline u mišićima, uklanja posljedice kroničnog umora i stresa.
Imam više od 20 godina iskustva, imala sam mnoštvo klijenata sa najrazličitijim stanjima i dijagnozama, pomogla sam mnogim klijentima u rješavanju problema sa različitim bolovima u koštano mišićnom sustavu, neuralgijama, ukočenostima, napetostima i svim ostalim problemima uzrokovanim onim što danas nazivamo stresom.

Ako ste maser koji bi želio popraviti svoju tehniku masiranja i naučiti razlikovati kada koštano mišićni sustav treba kakav pokret, kako tretirati pojedine dijelove tijela, kada stisnuti jače, kada slabije, kako savjetovati klijente.
Ako ste potpuni početnik koji želi naučiti masažu kako bi mogao masirati svoje ukućane.
Ako ste početnik koji traži mjesto na kojem će naučiti sve one stvari koje se na uobičajenim tečajevima masaže ne mogu naučiti.
Ako se pitate: da li je uopće moguće komunicirati dlanovima, kako se to radi, mogu li ja to naučiti, govori li tijelo, kako šalje poruku, kako je ja mogu pročitati, na koje stvari trebam obratiti pažnju, može li se razlikovati kada je mišić upaljen (nakon neke tjelesne aktivnosti) i kada nije upaljen, koje dijelove tijela smijem masirati i kada, što sa masažom lica i tako dalje.

onda je ovo pravo mjesto za vas! Sve što znam ću vas naučiti!

U osam termina od po četiri sata naučit ćete kako se ponašati sa klijentima, ima li razlike između muškog i ženskog klijenta, koje uvjete klijenti moraju ispuniti, kako da se klijenti s vama osjećaju sigurno, kako otkloniti stanja na tijelu koja klijentima uzrokuju ukočenost, bolove, kako potaknuti protok limfe i riješiti se otečenih nogu, kako tretirati hematome, ciste i traume na mekanom tkivu i zglobovima, koje dijelove tijela ne masirati, i još puno više.

Radi se u grupi od 2-4 para. Prednost imaju oni koji dođu u paru. Program mogu pohađati i oni koji ne mogu doći u paru, ali samo ukoliko se za to stvore uvjeti, odnosno ako bude postojala mogućnost da se naprave parovi.

Termini su subotom od 10-14h., početak je 23. 9. 2017. Zadnji termin je 11. 11. 2017.

Rezervirajte odmah svoj termin!! Nazovite na 0912050223 ili pošaljite mail na info@masazatijela.com

Za podatke o načinu plaćanja, kontaktirajte me na info@masazatijela.comDogađanja u blizini Masaza tijela Zagreb

NOVI TEČAJ
Zdravlje
200 m »

NOVI TEČAJ

Ponedjeljak 11:00 (02 Listopad)
Autoškola DANKO, Zagreb

Besplatni POP trening - Dan u Raju s Angelsicama
Kazalište
400 m »

Besplatni POP trening - Dan u Raju s Angelsicama

Nedjelja 12:00 (24 Rujan)
BodyPop Fitness, Zagreb

Besplatni Kali Seminar
Prikupljanje
450 m »

Besplatni Kali Seminar

Subota 10:00 (28 Listopad)
Combat Centar Zagreb, Zagreb

Grupa za traženje boardgame igrača/igara
Zdravlje
600 m »

Grupa za traženje boardgame igrača/igara

Petak 17:00 (01 Prosinac)
Udruga "Igranje", Zagreb

Trance Unity 13: Black Magic / DEPO
Noćni život
550 m »

Trance Unity 13: Black Magic / DEPO

Subota 23:00 (23 Rujan)
DEPO klub, Zagreb

Public Service Broadcasting
Noćni život
750 m »

Public Service Broadcasting

Utorak 20:00 (14 Studeni)
Tvornica Kulture, Zagreb

MY BABY u Tvornici
Muzika
750 m »

MY BABY u Tvornici

Subota 21:00 (11 Studeni)
Tvornica Kulture, Zagreb

SuperUho predstavlja Mark Lanegan Band u Tvornici Kulture
Muzika
750 m »

SuperUho predstavlja Mark Lanegan Band u Tvornici Kulture

Ponedjeljak 20:00 (06 Studeni)
Tvornica Kulture, Zagreb