River Festival 2018 / Rijeka Mrežnica

River Festival 2018 / Rijeka Mrežnica


Kada?

Počinje: Petak 14:00 (20 Srpanj)
Završava: Nedjelja 17:00 (22 Srpanj)
Hrana&piće

Opis

20-22.7.2018.
Rijeka Mrežnica
Generalski Stol, Karlovačka

Nakon prve godine na novoj lokaciji i izazova koje selidba podrazumijeva, vraćamo se na obalu rijeke Mrežnice godinu pametniji i iskusniji. Neke stvari ipak radimo po starom – i dalje se vodimo istom filozofijom koja za cilj ima okupljanje pod čistim nebom svih zaljubljenika u elektronsku glazbu, bilo da su oni DJ-i ili plesači. Mišljenja smo kako scenu ne čini ni jedna ni druga skupina, već njihova uzajamna interakcija i energija koja nastaje kao produkt toga, koja nam se čini, nekako opipljivija i intimnija u zagrljaju netaknute prirode.

Ono na što ove godine želimo obratiti posebnu pažnju jest napredovanje festivala na razinu na kojoj Vi – plesači, a i mi – organizatori, možemo u potpunosti uživati u cijelom njegovom potencijalu i u svakom aspektu što pruža neodoljiva priroda i društvo!

Filozofija kojom se vodimo u odabiru izvođača ostaje ista – domaći lineup s konstantnim selektorima, nadopunjen imenima koji upotpunjuju viziju River Festivala kroz vibracije. Smatramo kako je domaća elektronska scena puna talenata koji godinama donose nesputani rave osjećaj i time pružaju neopisivo – sinergiju prirode, čovjeka, glazbe i plesa!

Lineup – TBA.Još događanja u River Festival

River Festival 2018 / Rijeka Mrežnica
Hrana&piće

River Festival 2018 / Rijeka Mrežnica

Petak 14:00 (20 Srpanj)
River Festival, Generalski Stol