Stoka - dva dana ispod pruge

Stoka - dva dana ispod pruge


Kada?

Počinje: Petak 20:00 (22 Prosinac)
Završava: Subota 23:00 (23 Prosinac)

Gdje?

Tunel
Školjić 12, Rijeka
Noćni život

Opis

Stoka se nakon tri godine vraća u Rijeku!

Jedan od najpopularnijih hrvatskih repera - Stoka, u mjesecu prosincu gostuje #ispodpruge.

Božićni koncert, dva dana - petak, 22 i subota 23 prosinac 2017 godine.

Ulaznice u pretprodaji od 1. prosinca po 50 kuna. Iste će se prodavati u Tunelu.

Ulaznice su limitirane.

Vrata: 20h
Koncert: 21.30h

Diskografija:

(1999) Nered i Stoka - Spremni za rat
(2003) Stoka - Stole
(2006) Stoka - Kravlje Ludilo
(2010) Stoka - Pogodi ko se Beko
(2014) Stoka - ZG Gangsta
(2014) Stoka - Agram

Stoka je kao tinejdžer, zaluđen Targetovim repanjem, odluči se i sam baviti repom te 18.11.1997. freestyla na Blackout radiju sa Baby Dooksom. Tada se upoznaje sa Neredom, te već godinu dana kasnije njih dvojica objavljuju hit Groblje fake wack MCja. Tada dobiju jedinstvenu priliku koja će im i promijeniti karijere - dobiju priliku za snimanje albume, kojeg snimaju u rekordnom roku od samo dva tjedna. Ubrzo se prodalo čak 500 primjeraka albuma, no u Aquariusu dobiju zabranu promocije i spot za pjesmu Spremni za rat biva zabranjen. Spremni za rat se definitivno ubraja među najtvrđe i najbolje hip hop albume Balkana.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Svjetlost na kraju Tunela je zapravo - muzika!

#Tunel music bar #ispodpruge
www.facebook.com/tunel.klub
www.twitter.com/TunelKlub
www.last.fm/user/tunelklub
www.instagram.com/tunelklub
• youtube - www.bit.ly/tuneltv



Još događanja u Tunel

Božićni koncert - Nola
Muzika

Božićni koncert - Nola

Četvrtak 20:00 (21 Prosinac)
Tunel, Rijeka

Događanja u blizini Tunel

CLARC 2018: Perspectives on Linguistic Diversity
Umjetnost
250 m »

CLARC 2018: Perspectives on Linguistic Diversity

Petak 09:00 (08 Lipanj)
Filozofski fakultet u Rijeci, Rijeka

CCUSA info sastanak Rijeka
Radionica
250 m »

CCUSA info sastanak Rijeka

Utorak 17:00 (19 Prosinac)
Filozofski fakultet u Rijeci, Rijeka

SuperHero Toolkit: Kako biti superjunak u poslovnom svijetu?
Zajednica
300 m »

SuperHero Toolkit: Kako biti superjunak u poslovnom svijetu?

Subota 15:00 (16 Prosinac)
Priroda i Društvo, Rijeka

31.12.2017 Doček Nove godine at CLUB BOA Rijeka
Noćni život
400 m »

31.12.2017 Doček Nove godine at CLUB BOA Rijeka

Nedjelja 20:00 (31 Prosinac)
CLUB BOA Malinska-Rijeka-Rovinj, Rijeka

Pipsi u Rijeci
Muzika
400 m »

Pipsi u Rijeci

Petak 22:00 (15 Prosinac)
Pogon Kulture, Rijeka

Velika Ragbi Večera 2017
Noćni život
400 m »

Velika Ragbi Večera 2017

Subota 22:00 (16 Prosinac)
Cukarikafe Bar, Rijeka

Balet HNK Rijeka | Swan Lake by Staša Zurovac
Ostalo
550 m »

Balet HNK Rijeka | Swan Lake by Staša Zurovac

Subota 19:30 (16 Prosinac)
Balet HNK Rijeka/ Ballet of the Croatian National Theatre Rijeka, Rijeka

Freakshow: Secret Geometry w/ Petar Dundov
Ostalo
450 m »

Freakshow: Secret Geometry w/ Petar Dundov

Petak 23:59 (29 Prosinac)
Crkva, Rijeka