Stoka rap show - Valpovo

Stoka rap show - Valpovo


Kada?

Počinje: Četvrtak 19:00 (28 Prosinac)
Završava: Petak 04:00 (29 Prosinac)

Gdje?

Caffe-Night Bar-City
Bana Ivana Mažuranića 8, Valpovo
Noćni život

Opis

Stoka po prvi puta u Valpovu!!

Ulaznice u pretprodaji od 23.11-20.12 2017 u Caffe Night Bar City.

Ulaznice su limitirane.
Ulaz:40Kn

Vrata:19:00
Koncert: 23:00

///Program///

20:00-22:00-DJ Max (Revolt DJ)

22:00-23:00-Dr.Music

23:00-01:00-"""STOKA"""

01:00-04:00-Dezerter
Stoka je kao tinejdžer, zaluđen Targetovim repanjem, odluči se i sam baviti repom te 18.11.1997. freestyla na Blackout radiju sa Baby Dooksom. Tada se upoznaje sa Neredom, te već godinu dana kasnije njih dvojica objavljuju hit Groblje fake wack MCja. Tada dobiju jedinstvenu priliku koja će im i promijeniti karijere - dobiju priliku za snimanje albume, kojeg snimaju u rekordnom roku od samo dva tjedna. Ubrzo se prodalo čak 500 primjeraka albuma, no u Aquariusu dobiju zabranu promocije i spot za pjesmu Spremni za rat biva zabranjen. Spremni za rat se definitivno ubraja među najtvrđe i najbolje hip hop albume Balkana.

Diskografija:

(1999) Nered i Stoka - Spremni za rat
(2003) Stoka - Stole
(2006) Stoka - Kravlje Ludilo
(2010) Stoka - Pogodi ko se Beko
(2014) Stoka - ZG Gangsta
(2014) Stoka - Agram
DJ Max:

DJ/producent, član Revolt DJ’s kolektiva i osnivač Udruga mladih Revolution osim što nastupa po festivalima i organizira ih, izdaje glazbu za poljski label Tru Funk, službeni je DJ breakdance kolektiva Original Skillz Crew iz Osijeka, a uz to provodi i DJ radionice, gdje educira mlade ljude o svemu vezanom uz DJ-ing.

Dr.Music:

DJ/Glazbeni producent reper i bitboxer.Tomislav Čiča rođen je 16.05 1993 u Osijeku iz mjesta Valpova.Glazbom se bavi od svoje 14-te godine.Završio je glazbenu produkciju EMI u Zagrebu, a 2015.otvara glazbeni studio Record Life u Valpovu.

Dezerter:

Nakon STOLETA vas očekuje after party do jutarnjih sati. Za glazbu na "Afteru" će se pobrinuti Dezerter koji voli techno i njegove
mračne strane.

Ne voli rat, ali puca kao šmajser.Pobjegao od obaveza da pušta što voli, pa tko voli neka izvoli. Dezerter ima jeb_čki arsenal koji
u trans baca i okorjele cajkaroše, pa čak i bakice sa placa.

Dezerter voli hejtere !
"SPREMNI ZA RAT"????

****VIDIMO SE***



Događanja u blizini Caffe-Night Bar-City

Živa glazba na Badnjak u Avanturi!
Noćni život
17 km »

Živa glazba na Badnjak u Avanturi!

Nedjelja 23:00 (24 Prosinac)
Udruga Mladih Avantura Radikovci, Radikovci

Rođendanski party - koncert grupe Suzette
Noćni život
19 km »

Rođendanski party - koncert grupe Suzette

Petak 21:00 (15 Prosinac)
Green Room Pub, Beli Manastir

Nova Godina 2018 'Sala Park Prinčeva'
Noćni život
19 km »

Nova Godina 2018 "Sala Park Prinčeva"

Nedjelja 21:00 (31 Prosinac)
Sala za svečanosti Park Prinčeva, Visnjevac

Aco band Našice caffe bar Mary Budimci red bull vodka party 8 kn
Noćni život
23 km »

Aco band Našice caffe bar Mary Budimci red bull vodka party 8 kn

Subota 21:30 (16 Prosinac)
Caffe bar Mary, Budimci

■ DOČEK NOVE 2018.■
Noćni život
25 km »

■ DOČEK NOVE 2018.■

Nedjelja 21:00 (31 Prosinac)
Caffe bar FAN - Vladislavci, Vladislavci

Doček Nove godine 2018.
Noćni život
22 km »

Doček Nove godine 2018.

Nedjelja 21:30 (31 Prosinac)
Lotus Bar Osijek, Osijek

Mia Dimšić na Adventu u Osijeku
Muzika
23 km »

Mia Dimšić na Adventu u Osijeku

Petak 12:00 (22 Prosinac)
Advent u Osijeku, Osijek

Kobolds & Catacombs Osijek release party gathering!
Muzika
23 km »

Kobolds & Catacombs Osijek release party gathering!

Subota 10:00 (16 Prosinac)
H18 Megastore, Osijek