World Top Model Croatia 2017.

World Top Model Croatia 2017.


Kada?

Počinje: Ponedjeljak 08:00 (02 Listopad)
Završava: Subota 23:00 (07 Listopad)
Ostalo

Opis

WORLD TOP MODEL je svjetski izbor modela/manekenki, koji ima tradiciju od 1990. godine te su kroz taj izbor prošle neke od najpopularnijih modela današnjice.
Organizator izbora WORLD TOP MODEL CROATIA je UMAH – Udruženje manekena Hrvatske, koji iza sebe ima 50 godina uspješnog poslovanja.
Na izboru u WTM CROATIA uvijek sudjeluju predstavnice najboljih modnih agencija Hrvatske koje na poziv UMAH-a na to natjecanje modela pošalju svoje najbolje modele koje imaju predispozicije za međunarodnu karijeru.
Pobjednica izbora WTM Croatia 2016. godine, LARA Spajić napravila je izuzetan rezultat i na svjetskom izboru WTM pobijedila i osvojila titulu najboljeg modela svijeta World Top Model 2016. Tom titulom osvojila je i ugovor za jednu od najvećih modnih agencija u svijetu Major Model Management iz Milana.

Finalistice izbora i naši gosti imati će priliku upoznati sve ljepote, turističke znamenitosti i povijesne detalje grada i otoka zahvaljujući našim domaćinima i poslovnim partnerima Korcula Hotels Croatia & Korčula Tourist Board :)