YOGA RESA TILL Kroatien

YOGA RESA TILL Kroatien


Kada?

Počinje: Utorak 11:00 (29 Svibanj)
Završava: Utorak 23:00 (05 Lipanj)
Zdravlje

Opis

YOGARESA MED SOL & BAD I SKÖNA KROATIEN
PÅ LOSINJ - THE ISLAND OF VITALITY I MEDELHAVET
Kom med oss på en må-bra-resa fylld av yoga & meditation vid havskanten. Fyll på med ny energi, ät gott, ha roligt och träffa nya vänner. Mellan passen kan du sola, bada, åka på spännande utflykter i trakten och kanske unna dig någon skön behandling i hotellets inbjudande SPA-anläggning.
Vi bor ett stenkast från Medelhavet på det 4-stjärniga hotellet Aurora som är omgivet av en storslagen tall- och pinjeskog med ljuvligt doftande kryddväxter. Hotellet ligger på den gröna ön Losinj som anses ha välgörande egenskaper och kallas "Island of vitality". Vi bjuds på en härlig bufféfrukost varje dag och en middag med fräsch medelhavsmat.
UR KURSEN
Varje dag innehåller kurser och workshops med olika yogaformer som bl.a. Hatha, Yin, Flow, Acu-yoga, Yoga Nidra & Meditation. Inspirerande workshops i kinesisk medicin, Tonic dans, chakrasystemen m.m.
Exempel på en dag; Vi börjar med en guidad meditation och ett mjukt yogapass för att få ett skönt uppvaknande. Efter frukost fortsätter vi med en workshop. Vi äter lunch och har eftermiddagen ledig för egna aktiviteter. Vi möts upp igen under sen eftermiddag för ett nytt pass. Vi äter gemensam middag och har ibland även en kvällsaktivitet.
DINA LÄRARE
Inger Novak har yogat i närmare 20 år och är utbildad Yoga- och meditationslärare samt Mediyogainstruktör. Akupressör och i Tuinaterapeut i traditionell kinesisk medicin. Driver en egen yogastudio och praktik - Lotusblommans Yoga & Massage, i Halmstad sedan 2008. Läs mer på www.lotusyogamassage.se
Marie Bremström är yoga-, dans- och meditationslärare samt diplomerad kroppsterapeut. Hon har mer än 20 års erfarenhet av undervisning, coachning och behandling i Sverige, USA och Frankrike. Marie driver en Yogastudio i Falkenberg där hon även ger behandlingar och föreläsningar - 2be. Läs mer www.mariebremstrom.se
Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss via hemsidan. Välkommen!
Inger & Marie
Missa inte early bird!!!!
Är du en Early bird så kan du spara 1000 kr! Du får
hela resan för bara 11 600 kr* om du bokar in dig före den 10 december 2017.
I PRISET INGÅR:
Flyg, skatter, transfer till hotellet, del i dubbelrum*, frukostbuffé och middag, 2 yogapass per dag, minst 1 meditation samt 1 workshop per dag. (Möjlighet till behandling av Inger eller Marie till ett rabatterat pris.)
BOKA PLATS
Du bokar direkt via Travea på http://www.travea.se/2be- lotusblomman
Alternativt via telefon till Travea: 031-47 05 80
Ordinarie pris:
YOGARESA MED SOL & BAD
Tid: 29 maj - 5 juni 2018 Plats: Vackra Losinj, "Island of Vitality" i Kroatien och hotell Aurora.
Pris: 12 600 kr (del i dubbelrum)
Begränsat antal platser!
Läs och boka plats:
http://www.travea.se/2be- lotusblommanJoš događanja u Mali Losinj

Humanitarni Božićni malonogometni turnir
Sport

Humanitarni Božićni malonogometni turnir

Četvrtak 21:00 (21 Prosinac)
Mali Losinj, Mali Lošinj

Yogaresa till Kroatien Maj 2018
Zdravlje

Yogaresa till Kroatien Maj 2018

Utorak 10:00 (15 Svibanj)
Mali Losinj, Mali Lošinj

Sommerfreizeit 2018 - Mali Losinj
Sport

Sommerfreizeit 2018 - Mali Losinj

Utorak 17:00 (14 Kolovoz)
Mali Losinj, Mali Lošinj